Millor estand fira orígens 2018

Millor estand fira orígens 2018

Millor estand fira orígens 2018. Vam presentar un estand d’estil rústic amb alguns tocs moderns per transmetre la nostra essència com a empresa agrària amb més de 116 anys d’història que manté la tradició familiar i, alhora, utilitza sistemes innovadors per a la producció i comercialització de tomàquet premium.
A la part posterior de l’estand, hi ha un muntatge amb caixes i cistells que s’utilitzaven antigament als mercats plens de tomàquet de Can Puxic. També hi ha uns foto-llenços d’imatges del nostre cultiu.
A la part davantera, hi ha la zona de degustació on prepararem els platets al moment perquè els tomàquets siguin recent tallats i amanits i la zona informativa sobre el nostre producte. Tanmateix, hi ha una pantalla on els visitants poden veure imatges i videos de la finca, una exposició dels formats que utilitzem per a comerços i restauració (tots de fusta sostenible) i també hi ha disponibles bossetes individuals de paper kraft sostenible de 300gr, en un format pràctic i respectuós pels visitants que vulguin comprar el producte.

Deixa el teu comentari