Can Puxic a Alicia't

Alicia’t 2019 – Festa Alicia

Can Puxic – La nostra experiència a Alicia’t!

Món Sant Benet – Diumenge 7 d’abril de 2019

Aquest darrer cap de setmana hem gaudit d’un dia esplèndid a ALICIA’T! La Festa Gastronòmica de les comarques de Barcelona.

Alicia’t es un esdeveniment anual que celebra la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Un any més, ha portat l’alimentació sana i sostenible a Món Sant Benet. Foodies, adults i famílies s’han reunit per aprendre tot gaudint amb la varietat de tallers programats: més de 150 activitats que han omplert totes les seves places.

Can Puxic, hem participat com a expositor conjuntament amb l’associació Xarxa de Productes de la terra. Podem explicar molts bons moments. Hem conegut les iaies del Maresme; la Remei Ribes, més coneguda com l’àvia Remei, una gran apassionada de la cuina catalana tradicional, ens ha ensenyat a preparar batut de maduixes del Maresme i ens ha obsequiat amb el seu últim llibre de receptes! També hem pogut conèixer de primera mà els productes de la Provincia. Per descomptat, vam acabar el dia havent fet més de 400 tapetes de tomàquet Cherrie Puxic i Rosa Puxic per tastar! I debia agradar a gairebé tothom perquè vam tornar a la finca sense ni un tomàquet!

Molt contents amb l’experiència! Esperem tornar-hi aviat!

Fotos i més informació de la Festa Alicia 2019 a
http://festaalicia.alicia.cat/

Deixa el teu comentari