Can Puxic Tomàquet Premium
Fent Cultura
del tomaquet

Can Puxic amb Pep Nogué a La Fonda de Catalunya Ràdio

En Pep Nogué ens visita a la finca de Can Puxic per parlar, com no podia ser d'una altra manera, de Tomàquets! Estacionalitat, clima, com hem arribat a cultivar tomàquet tot l'any i moltes curiositats més. Si ets un amant del bon tomàquet i vols saber-ne tots els detalls, no et perdis el reportatge a la Fonda de Catalunya Ràdio.
Llegir més

Can Puxic al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Participem a la taula rodona del Fòrum gastronòmic de Barcelona sobre innovació en el sector agroalimentari. A l'aula de tast, David Reig ens sorpren amb un tartar de Tomàquet Rosa puxic, fuet i caviar oli!
Llegir més

Cultiu Sostenible a Can Puxic

Com minimitzem l'impacte de la nostra activitat?
Llegir més

Lluita integrada a Can Puxic

Substituïm l’ús de productes agroquímics per depredadors naturals
Llegir més

Exotic Taster Can Puxic

Exotic taster! La nostra propera varietat de tomàquet la tries tu! Vota el tomàquet que més t'agradi dels nostres exclusius packs de degustació durant temps limitat.
Llegir més

Can Puxic amb Raül Balam a “A PROP” de TV3

"Com és possible que feu aquets tomàquets tan bons tot l'any?" En Raül Balam ens visita a la finca per aprendre més sobre la producció de tomàquet selecte al llarg de l'any. Reportatge del programa A Prop de TV3.
Llegir més

Cultiu Intel·ligent a Can Puxic

Nivells òptims de llum, aigua, minerals, temperatura, humitat i CO2
Llegir més

Can Puxic amb Manel Ferrer a Ràdio Premià de Dalt

Can Puxic en temps de Pandèmia. Com ha canviat el nostre dia a dia? Com ens ha afectat al sector agrícola en general? Com influencia als productors de proximitat? Com sortirem de la crisi post-pandèmia? Quines oportunitats sorgeixen?Parlem amb en Manel Ferrer sobre aquestes i altres qüestions. Podeu escoltar l’entrevista a l'emissora de Ràdio Premià de Mar.
Llegir més

Amanida Grega

A Can Puxic som fans de tot els tipus d'amanides refrescants i nutritives, i ja sabeu que com més tomàquet portin millor que millor! La cuina mediterrània ens brinda moltíssimes receptes per gaudir de gustoses amanides estiuenques. L'amanida grega n'és un molt bon expemple!
Llegir més

Esmorzar saludable amb el nostre Top 10 de torrades vegetals

En general, dediquem poc temps a l'esmorzar. I, precissament, hauria de ser tot al contrari! Doncs és l'àpat que ens aporta l'energia i els nutrients que ens caldran al llarg del dia. Us descobrim el nostre TOP 10 de torrades healthy per preparar un esmorzar que us farà llevar del llit!
Llegir més