Blog
Fent Cultura del Tomàquet

Amanida Grega

A Can Puxic som fans de tot els tipus d'amanides refrescants i nutritives, i ja sabeu que com més tomàquet portin millor que millor! La cuina mediterrània ens brinda moltíssimes receptes per gaudir de gustoses amanides estiuenques. L'amanida grega n'és un molt bon expemple!
Llegir més

Cistella Gourmet

Idea Gourmet per ocasions on hem de fer regals romàntics, ja sigui per fer un detall a la teva parella o si has de fer un regal de noces. En aquest cas, l'hem preparat amb molta il·lusió per una parella de la familia que, tot i el repte que suposava aquest any, són molt feliços d'haver pogut casar-se finalment!
Llegir més

Esmorzar saludable amb el nostre Top 10 de torrades vegetals

En general, dediquem poc temps a l'esmorzar. I, precissament, hauria de ser tot al contrari! Doncs és l'àpat que ens aporta l'energia i els nutrients que ens caldran al llarg del dia. Us descobrim el nostre TOP 10 de torrades healthy per preparar un esmorzar que us farà llevar del llit!
Llegir més

Pizza de pernil ibèric casolana

Tots els Tips per fer una deliciosa pizza amb massa molt fineta i cruixent on l'ingredient portagonista és el pernil ibèric. Per suposat, quan fem pizzes a casa, el sofregit també és homemade i generalment el fem amb Cherrie Puxic, doncs és el tomàquet més dolç i li aporta un gust deliciòs!
Llegir més

Aiguaxili de Pop, Tomàquet i Alvocat by Camarasa Fruits

A Camarasa Fruits, ens ensenyen a preparar una variant de l'aiguaxili clàssic protagonitzat pel pop, el tomàquet Cherrie Puxic i l'alvocat. Super refrescant i ple de color!
Llegir més

Capresse de Tomàquet Rosa i Préssec

Aquesta amanida capresse us encantarà! Com a variant de la capresse original, aquest plat està co-protagonitzat pel préssec de vinya. Acabant amb el toc cruixent dels festucs!
Llegir més

Camarasa Fruits Take Away & Delivery

L'equilibri Healthy-Gourmet per emportar! Tomàquet Can Puxic amb la millor ventresca de tonyina i Piparra. Gaudeix cuidant-te en cada mossegada!
Llegir més

Carpaccio de vedella amb poma i tomàquets cherrie

Quan preparem carpaccio de vedella a l'estil Can Puxic, ens agrada afegir color i per suposat el toc diferencial dels nostres Cherries. Aquesta és una de les nostres combinacions preferides. Una base de carpaccio, unes làmines de poma golden, un grapat de tomàquets cherrie tallats, escames de parmesà i picada d'avellanes.
Llegir més

Empeltar el Planter de Tomàquet Rosa

A Can Puxic ja sabeu que estem tot el dia rumiant com podem seguir millorant el nostre cultiu per tal que els nostres tomàquets siguin encara més excel·lents, Així doncs, pel proper cicle de tomàquet Rosa Puxic ens hem proposat, per primera vegada, fer el planter des de zero. Alhora de fer planter, el primer que...
Llegir més

Daurada al forn amb tomàquet

Quina és la vostra recepta amb peix preferida? La daurada és un peix molt utilitzat en la cuina mediterrània i que queda bé en moltíssimes receptes. Aquesta que us ensenyem és una dels que més ens agrada a casa 😋
Llegir més