My Cart
0,00 
Blog
Fent Cultura del Tomàquet
Horticultura, gastronomía, receptes i molt més!
Estigues al dia de les últimes novetats de Can Puxic!
CONEIX

de primera mà com treballem i en què consisteix el nostre cultiu sostenible

ASSABENTA'T

dels cicles de cultiu en curs i les pròximes varietats de tomàquet disponibles a la nostra e-Boutique

CUINA

disposes d'un munt de video-receptes mediterranies, fàcils i saludables per gaudir del bon tomàquet

ENGRESCA'T

i vina a les fires, markets i esdeveniments gastronòmics als que participem al llarg de l'any

Can Puxic a Festes Catalunya

Can Puxic apareix a la segona edició de la Guia Gastronòmica de Festes Catalunya com a producor destacat a la secció "Deliciós i Saludable".
Llegir més

Hostal de la Plaça a Cabrils

Destacant per l'excel·lent producte potenciat amb el saber fer de la seva cuina, l'Hostal de la Plaça és un dels millors restaurants del Maresme on podeu degustar els nostres tomàquets. Us ensenyem alguns dels increïbles plats de la seva carta protagonitzats pel tomàquet de Can Puxic.
Llegir més

Ulisses Fest 2019

Hem tingut l'oportunitat de participar a l'Ulisses Fest 2019, un esdeveniment anual emblemàtic que commemora el plat d'Ulisses, trobat a Premià de Dalt. Durant les mostres gastronòmiques hem ofert tapes de Tomàquet Premium de Proximitat, cultivat al mateix poble de Premià de Dalt.
Llegir més

Cultiu Sostenible a Can Puxic

Sovint ens pregunten per què ens referim a cultiu sostenible alhora de produir els nostres tomàquets. La resposta és que intentem minimitzar l'impacte de la nostra activitat en el medi ambient. I ho fem en tots els àmbits de la nostra feina; tant a nivell de ser responsables amb l'ús de recursos com la minimització de residus, la reutilització i el reciclatge.
Llegir més

Lluita integrada a Can Puxic

La lluita integrada és una tècnica sostenible que substitueix l’ús de productes agroquímics per depredadors naturals que es mengen els insectes nocius per les plantes i/o els fruits.
Llegir més

Can Puxic amplia la zona d’enviament a domicili a tota Espanya

Desprès del creixement de comandes dels darrers mesos i les peticions d'ampliar la zona denviament, a partir d’ara les Caixetes Gourmet de Can Puxic arriben a tota Espanya 📦
Llegir més

Cherrie Puxic: com cultivem el Tomàquet més dolç a Can Puxic

A Can Puxic disposem d'un sistema de cultiu intel·ligent que ens permet allargar els cicles productius de les tomaqueres. Cada varietat de tomàquet té les seves peculiaritats. Avui ens centrarem en el funcionament d'aquest cicle en el cas de la nostra varietat estrella: el tomàquet Cherrie Puxic. 
Llegir més

Cultiu Intel·ligent de Tomàquet a Can Puxic

Els nostres Hivernacles intel·ligents mantenen les tomaqueres en el seu nivell òptim de llum, aigua, minerals, temperatura, humitat i CO2. 
Llegir més

Per què costa trobar Tomàquets amb gust?

Contestem a la pregunta del milió en el món del Tomàquet: Per què el Tomàquet que compro NO té GUST⁉️ 🍅 La foto ja dona una pista però si voleu conèixer tots els detalls feu-li una ullada al nostre article 👀
Llegir més

Cal Barquer a Alella

Un bistró al cor d'Alella per degustar la bona cuina. Propostes de qualitat on podreu gaudir del Tomàquet Rosa de Can Puxic elaborat en platets gourmet.
Llegir més