My Cart
0,00 
Blog
Fent Cultura del Tomàquet
Horticultura, gastronomía, receptes i molt més!
Estigues al dia de les últimes novetats de Can Puxic!
CONEIX

de primera mà com treballem i en què consisteix el nostre cultiu sostenible

ASSABENTA'T

dels cicles de cultiu en curs i les pròximes varietats de tomàquet disponibles

CUINA

disposes de video-receptes mediterrànies, fàcils i saludables per gaudir del bon tomàquet

ENGRESCA'T

i vina a les fires, markets i esdeveniments gastronòmics als que participem al llarg de l'any

Camarasa Fruits Take Away & Delivery

L'equilibri Healthy-Gourmet per emportar! Tomàquet Can Puxic amb la millor ventresca de tonyina i Piparra. Gaudeix cuidant-te en cada mossegada!
Llegir més

Empeltar el Planter de Tomàquet Rosa

A Can Puxic ja sabeu que estem tot el dia rumiant com podem seguir millorant el nostre cultiu per tal que els nostres tomàquets siguin encara més excel·lents, Així doncs, pel proper cicle de tomàquet Rosa Puxic ens hem proposat, per primera vegada, fer el planter des de zero. Alhora de fer planter, el primer que...
Llegir més

Daurada al forn amb tomàquet

Quina és la vostra recepta amb peix preferida? La daurada és un peix molt utilitzat en la cuina mediterrània i que queda bé en moltíssimes receptes. Aquesta que us ensenyem és una dels que més ens agrada a casa 😋
Llegir més

Quiche Lorraine amb Tomàquet (sense nata)

Recepta de la tradicional Quiche Lorraine sense nata. Amb una base cremosa de formatge de cabra i una cobertura deliciosa de tomàquet!
Llegir més

Can Puxic a la Revista La Pinassa

Can Puxic a la Revista La Pinassa número 144. A l'edició Novembre 2019, l'ajuntament de Premià de Dalt ens dedica l'apartat d'entrevistes.
Llegir més

Sorteig Nadal 2019

Segueix-nos a l'instagram de Can Puxic i participa al sorteig per guanyar una caixeta gourmet de tomàquet premium per gaudir aquest Nadal!
Llegir més

Fira Orígens 2019

Can Puxic participa a l'edició de la fira orígens 2019. L'event gastronòmic de productes de qualitat de Catalunya. Aprendre, tastar i comprar! Un any més, una gran experiència envoltats d'amants de la gastronomia que valoren la qualitat i proximitat.
Llegir més

Com tallar el Tomàquet

Alhora de menjar tomàquet, molts ens preguntem quina és la manera correcta de tallar-lo. El cert és que cada recepta i plat requereixen un tècnica diferent, no hi ha una fòrmula única. Per tant, avui us explicarem les maneres de com tallar el tomàquet segons la ocasió.
Llegir més

Propietats del Tomàquet

Tot i ser una hortalissa pràcticament desconeguda fins al segle XVI, el tomàquet és un dels vegetals comestibles més estesos del món. Les seves propietats el converteixen en un superaliment únic, tant a nivell nutricional com gastronòmic.
Llegir més

Pa de tomàquet, parmesà i romaní

Pa de tomàquet casolà amb farina d'espelta, parmesà i romaní que et conquistarà en tots els sentits, Cruixent, esponjòs i molt gustòs.
Llegir més