My Cart
0,00 
Blog
Fent Cultura del Tomàquet
Horticultura, gastronomía, receptes i molt més!
Estigues al dia de les últimes novetats de Can Puxic!
CONEIX

de primera mà com treballem i en què consisteix el nostre cultiu sostenible

ASSABENTA'T

dels cicles de cultiu en curs i les pròximes varietats de tomàquet disponibles a la nostra e-Boutique

CUINA

disposes d'un munt de video-receptes mediterranies, fàcils i saludables per gaudir del bon tomàquet

ENGRESCA'T

i vina a les fires, markets i esdeveniments gastronòmics als que participem al llarg de l'any

Quiche Lorraine amb Tomàquet (sense nata)

Recepta de la tradicional Quiche Lorraine sense nata. Amb una base cremosa de formatge de cabra i una cobertura deliciosa de tomàquet!
Llegir més

Can Puxic a la Revista La Pinassa

Can Puxic a la Revista La Pinassa número 144. A l'edició Novembre 2019, l'ajuntament de Premià de Dalt ens dedica l'apartat d'entrevistes.
Llegir més

Sorteig Nadal 2019

Segueix-nos a l'instagram de Can Puxic i participa al sorteig per guanyar una caixeta gourmet de tomàquet premium per gaudir aquest Nadal!
Llegir més

Fira Orígens 2019

Can Puxic participa a l'edició de la fira orígens 2019. L'event gastronòmic de productes de qualitat de Catalunya. Aprendre, tastar i comprar! Un any més, una gran experiència envoltats d'amants de la gastronomia que valoren la qualitat i proximitat.
Llegir més

Com tallar el Tomàquet

Alhora de menjar tomàquet, molts ens preguntem quina és la manera correcta de tallar-lo. El cert és que cada recepta i plat requereixen un tècnica diferent, no hi ha una fòrmula única. Per tant, avui us explicarem les maneres de com tallar el tomàquet segons la ocasió.
Llegir més

Propietats del Tomàquet

Tot i ser una hortalissa pràcticament desconeguda fins al segle XVI, el tomàquet és un dels vegetals comestibles més estesos del món. Les seves propietats el converteixen en un superaliment únic, tant a nivell nutricional com gastronòmic.
Llegir més

Pa de tomàquet, parmesà i romaní

Pa de tomàquet casolà amb farina d'espelta, parmesà i romaní que et conquistarà en tots els sentits, Cruixent, esponjòs i molt gustòs.
Llegir més

Receptes exprés amb Tomàquet per incloure als teus aperitius

Les 5 receptes exprés amb tomàquet que et faran triomfar als teus aperitius. Idees gourmet originals molt fàcils, saludables i delicioses.
Llegir més

Can Puxic a la revista La Terra

Reportatge de Can Puxic a la revista La Terra de la ma del periodista Pep Corral. Un relat molt interessant sobre els eixos del nostre projecte.
Llegir més

Història del Tomàquet

Avui en dia sembla que el tomàquet sempre hagi format part de la gastronomia catalana. No obstant, no es tracta d'una hortalissa autòctona del nostre territori. Com va arribar a ser una de les hortalisses amb més protagonisme a la cuina catalana?
Llegir més