
Fent Cultura
del tomaquet
Can Puxic amb Pep Nogué a La Fonda de Catalunya Ràdio
En Pep Nogué ens visita a la finca de Can Puxic per parlar, com no podia ser d'una altra manera, de Tomàquets! Estacionalitat, clima, com hem arribat a cultivar tomàquet tot l'any i moltes curiositats més. Si ets un amant del bon tomàquet i vols saber-ne tots els detalls, no et perdis el reportatge a la Fonda de Catalunya Ràdio.
Can Puxic al Fòrum Gastronòmic de Barcelona
Participem a la taula rodona del Fòrum gastronòmic de Barcelona sobre innovació en el sector agroalimentari. A l'aula de tast, David Reig ens sorpren amb un tartar de Tomàquet Rosa puxic, fuet i caviar oli!
Exotic Taster Can Puxic
Exotic taster! La nostra propera varietat de tomàquet la tries tu!
Vota el tomàquet que més t'agradi dels nostres exclusius packs de degustació durant temps limitat.
Can Puxic amb Raül Balam a “A PROP” de TV3
"Com és possible que feu aquets tomàquets tan bons tot l'any?" En Raül Balam ens visita a la finca per aprendre més sobre la producció de tomàquet selecte al llarg de l'any. Reportatge del programa A Prop de TV3.
Can Puxic amb Manel Ferrer a Ràdio Premià de Dalt
Can Puxic en temps de Pandèmia. Com ha canviat el nostre dia a dia? Com ens ha afectat al sector agrícola en general? Com influencia als productors de proximitat? Com sortirem de la crisi post-pandèmia? Quines oportunitats sorgeixen?Parlem amb en Manel Ferrer sobre aquestes i altres qüestions. Podeu escoltar l’entrevista a l'emissora de Ràdio Premià de Mar.
Amanida Grega
A Can Puxic som fans de tot els tipus d'amanides refrescants i nutritives, i ja sabeu que com més tomàquet portin millor que millor! La cuina mediterrània ens brinda moltíssimes receptes per gaudir de gustoses amanides estiuenques. L'amanida grega n'és un molt bon expemple!
Esmorzar saludable amb el nostre Top 10 de torrades vegetals
En general, dediquem poc temps a l'esmorzar. I, precissament, hauria de ser tot al contrari! Doncs és l'àpat que ens aporta l'energia i els nutrients que ens caldran al llarg del dia. Us descobrim el nostre TOP 10 de torrades healthy per preparar un esmorzar que us farà llevar del llit!
Pizza de pernil ibèric casolana
Tots els Tips per fer una deliciosa pizza amb massa molt fineta i cruixent on l'ingredient portagonista és el pernil ibèric. Per suposat, quan fem pizzes a casa, el sofregit també és homemade i generalment el fem amb Cherrie Puxic, doncs és el tomàquet més dolç i li aporta un gust deliciòs!
Aiguaxili de Pop, Tomàquet i Alvocat by Camarasa Fruits
A Camarasa Fruits, ens ensenyen a preparar una variant de l'aiguaxili clàssic protagonitzat pel pop, el tomàquet Cherrie Puxic i l'alvocat. Super refrescant i ple de color!
Capresse de Tomàquet Rosa i Préssec
Aquesta amanida capresse us encantarà! Com a variant de la capresse original, aquest plat està co-protagonitzat pel préssec de vinya. Acabant amb el toc cruixent dels festucs!