My Cart
0,00 
Blog
Fent Cultura del Tomàquet
Horticultura, gastronomía, receptes i molt més!
Estigues al dia de les últimes novetats de Can Puxic!
CONEIX

de primera mà com treballem i en què consisteix el nostre cultiu sostenible

ASSABENTA'T

dels cicles de cultiu en curs i les pròximes varietats de tomàquet disponibles a la nostra e-Boutique

CUINA

disposes d'un munt de video-receptes mediterranies, fàcils i saludables per gaudir del bon tomàquet

ENGRESCA'T

i vina a les fires, markets i esdeveniments gastronòmics als que participem al llarg de l'any

Pa de tomàquet, parmesà i romaní

Pa de tomàquet casolà amb farina d'espelta, parmesà i romaní que et conquistarà en tots els sentits, Cruixent, esponjòs i molt gustòs.
Llegir més

Receptes exprés amb Tomàquet per incloure als teus aperitius

Les 5 receptes exprés amb tomàquet que et faran triomfar als teus aperitius. Idees gourmet originals molt fàcils, saludables i delicioses.
Llegir més

Can Puxic a la revista La Terra

Reportatge de Can Puxic a la revista La Terra de la ma del periodista Pep Corral. Un relat molt interessant sobre els eixos del nostre projecte.
Llegir més

Història del Tomàquet

Avui en dia sembla que el tomàquet sempre hagi format part de la gastronomia catalana. No obstant, no es tracta d'una hortalissa autòctona del nostre territori. Com va arribar a ser una de les hortalisses amb més protagonisme a la cuina catalana?
Llegir més

Can Puxic a Festes Catalunya

Can Puxic apareix a la segona edició de la Guia Gastronòmica de Festes Catalunya com a producor destacat a la secció "Deliciós i Saludable".
Llegir més

Kebab Casolà

Kebab casolà amb pollastre, enciam, tomàquet, mozzarella i salsa iogurt. Recepta fàcil i ràpida pas a pas per fer un durum saludable amb ingredients naturals.
Llegir més

Hostal de la Plaça a Cabrils

Destacant per l'excel·lent producte potenciat amb el saber fer de la seva cuina, l'Hostal de la Plaça és un dels millors restaurants del Maresme on podeu degustar els nostres tomàquets. Us ensenyem alguns dels increïbles plats de la seva carta protagonitzats pel tomàquet de Can Puxic.
Llegir més

Ulisses Fest 2019

Hem tingut l'oportunitat de participar a l'Ulisses Fest 2019, un esdeveniment anual emblemàtic que commemora el plat d'Ulisses, trobat a Premià de Dalt. Durant les mostres gastronòmiques hem ofert tapes de Tomàquet Premium de Proximitat, cultivat al mateix poble de Premià de Dalt.
Llegir més

Cultiu Sostenible a Can Puxic

Sovint ens pregunten per què ens referim a cultiu sostenible alhora de produir els nostres tomàquets. La resposta és que intentem minimitzar l'impacte de la nostra activitat en el medi ambient. I ho fem en tots els àmbits de la nostra feina; tant a nivell de ser responsables amb l'ús de recursos com la minimització de residus, la reutilització i el reciclatge.
Llegir més

Pizza Casolana de Tomàquets Cherrie

Pizza casolana deliciosa de Tomàquets Cherrie. Seguint la recepta tradicional italiana, feta a mà i amb les cantonades farcides. Apta per a vegetarians!
Llegir més