Cultiu Intel·ligent a Can Puxic

Cultiu Intel·ligent a Can Puxic

El cultiu intel·ligent de Can Puxic permet obtenir tomàquet de qualitat tot l’any de manera sostenible i minimitzant els recursos productius.

Sabieu que la clau de la qualitat del tomàquet està en l’ambient on es troben les tomaqueres?

A Can Puxic, considerem que el cultiu intel·ligent és el pilar fonamental del nostre procès productiu i per això comptem amb hivenacles intel·ligents que controlen les condicions ambientals on creixen les tomaqueres.

Mitjançant un sistema de sensors, detectem les necessitats concretes de les plantes i nomès els hi aportem recursos en cas que els necessitin.

D’aquesta manera, les tomaqueres sempre compten amb el nivell òptim de llum, aigua, minerals, temperatura, humitat i CO2; alhora que minimitzem l’aigua i energia consumida durant el procès productiu. Amb aquest objectiu, disposem de sistemes d’il·luminació, calefacció i aportació de CO2.

Il·luminació: durant el periode d’hivern, quan les hores de llum s’escurcen, complementem la llum natural amb l’artificial per propiciar la fotosíntesi de les tomaqueres.

Calefacció: escalfem els hivernacles perquè es mantinguin en una temperatura òptima constant mitjançant un sistema de biomassa, una font energètica sostenible.

Aportació de CO2: les tomaqueres necessiten CO2 de la mateixa manera que l’èsser humà necessita oxígen. Per tant, sempre intentem que tinguin un nivell òptim que faci que no s’estressin.

Utilitzant aquesta metodologia de cultiu intel·ligent, no nomès cultivem la màxima qualitat, a més podem oferir tomàquet premium durant tots els mesos de l’any, amb independència de les condicions climàtiques exteriors.

Can Puxic Hivernacle Intel·ligent
Hivernacle Intel·ligent

Aquesta setmana hem fet seguiment de totes les plantes per comprovar que estan en les condicions òptimes dels paràmetres incidents en el seu creixement.

🔍 Contrastem les dades informatitzades que rebem del control climàtic dels hivernacles amb un anàlisi exhaustiu insitu a cada soc de tomaqueres.

Can Puxic Control Clima
Sistema Control Climàtic

 

A la foto podeu veure el mateix que veiem nosaltres quan comprovem la informació a la pantalla. Es tracta d’un software especialitzat que automatitza els procesos i controla els hivernacles.

Altres posts relacionats:

Deixa el teu comentari