Exotic Taster Can Puxic

Exotic Taster Can Puxic

La nostra propera varietat de tomàquet la tries tu!

Durant el nostre proper cicle de cultiu plantarem en exclusiva el tomàquet més votat pels nostres estimats catadors de tomàquet exòtic en l’activitat EXOTIC TASTER.

Com funciona?

Tenim quatre varietats exòtiques plantades en prova amb les quals elaborarem unes caixetes gourmet de degustació. Es podran comprar en exclusiva i durant temps limitat a Fruites Macià Ninot i Vidalpons a Barcelona, La Maria de la Cisa al Maresme, Fruites La Sinia a Sitges i Can Prats a Girona.

Un cop feu el tast, a les caixes hi ha un codi QR per poder votar la vostra varietat preferida.

Quines varietats inclou el pack Exotic Taster?

Rosa Exòtic un tomàquet rosa, de bon calibre, atigrat, molt dolç i de testura suau

Rosa Exòtic Can Puxic

Pebroter Exòtic un tomàquet tipus pera, de mida petita, atigrat, de pell fina i amb una gran potencia de gust

Pebroter Exòtic Can Puxic
Pebroter Exòtic Can Puxic

Groc Exòtic un tomàquet d’exterior llampant que fa aigües grogues i fosques i d’interior groc intens, amb un gust sorprenent i una textura carnosa

Cor Exòtic un tomàquet de forma singular, que quan el talles dibuixa rodanxes de cor, molt gustós i carnòs i de pell super fina

Cor Exòtic Can Puxic
Cor Exòtic Can Puxic

Et podriem explicar molts més detalls de cada varietat però la millar manera de triar el teu preferit és tastar-los! Així que no esperis a l’últim moment i ves a buscar el teu pack Exotic Taster a la botiga més propera.

La varietat més votada per tots els que participeu a l’Exotic taster serà la que farem en exclusia durant tot l’any vinent, sumant-la a la nostra cartera de varietats actual.

Deixa el teu comentari