Consell Comarcal del Maresme

Can Puxic al Consell Comarcal del Maresme

Consell Comarcal del Maremse

Amb motiu del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2018 pel que hem estat guardonats com a millor jove emprenedor innovador, ens visiten des del Consell Comarcal del Maresme.

A la finca, els hi ensenyem les instal·lacions i els introdïm al món del cultiu de tomàquet tot l’any mitjançant el nostre model 365. Agraïm l’interès i el suport rebut per part de l’equip del Consell Comarcal del Maresme que va estar present durant la visita.

Entrevista al Consell Comarcal del Maresme

Posteriorment, han publicat l’entrevista al seu web on podeu llegir més informació sobre les qüestions que vam abordar. En concret, un tema interessant que no acostuma a aparèixer en la resta de les nostres publicacions, és la col·laboració amb les diferents entitats per a promoure el consum de productes locals i de proximitat.

Colaboració amb entitats

Així, us deixem amb una part de l’entrevista on parlem precissament d’això:

El Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Premià de Dalt ens està ajudant en la promoció de la nostra activitat i producte donant-nos a conèixer a la resta d’empreses del territori entitats de la comarca.

Ens aquest sentit ens va derivar al Consell Comarcal del Maresme per incorporar-nos al Cens de Xarxa de Productes de la Terra. Aquest, té com a principal objectiu posar en valor els productes d’artesania alimentària que es fan a la nostra comarca. Així, ajuden a que les empreses siguin més competitives i sostenibles. Per exemple, acabem de participar a la festa Alicia’t, festa gastronòmica de la comarca de Barcelona, que es va celebrar a Món Sant Benet.

https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/actualitat/aliciat-la-cuina-facil-sana-i-divertida

A Premià de Dalt, també participarem a la Mostra Gastronòmica de l’Ulisses Fest 2019, festival de referència de Premià de Dalt que se celebrarà els propers 21 i 22 de setembre.

Podeu llegir tota l’entrevista al següent enllaç:

http://ccmaresme.cat/document.php?id=14342

Deixa el teu comentari