Avui una recepta explosiva!
Delicies de Cherrie: Tomàquets Cherrie farcits d’alberginia macerada amb all i menta 🍃
Un toc diferent i refrescant que combina de manera deliciosa en aquests bombons salats 😋👌🏻
Queden molt i molt bons!! Animeu-vos a provar-ho a casa 👨🍳👩🍳🔝
Ingredients:
- 1 branca de tomàquet Cherrie Pera
- 1 alberginia
- 1 gra d’all
- 12 fulles de menta
- Olid’oliva verge extra
- Sal
Elaboració
Escalivem l’alberginia. Nosaltres, la obrim en tires perquè es faci més rapid. Mentre es cou al forn, buidem els tomàquet cherrie i piquem el gra d’all i les fulles de menta. Quan les alberginies siguin llestes, treiem la pell i les tallem en dauets petits. En un bol, barregem els daus d’alberginia amb l’all i la menta picades. A continuació, piquem la barreja amb un morter per obtenir una textura pastosa. Finalment, farcim els tomàquets cherrie amb la pasta d’alberginia. Per acabar, ho podem servir decorant els cherries amb una fulleta de menta per sobre del farcit.
La part que treiem del tomàquet ens la mengem amb una mica d’oli i sal!
Pd: no podem assegurar el mateix resultat amb un cherrie que no sigui el nostre Cherrie Puxic!