Beneficis del Suc de Tomàquet

Suc de Tomàquet

Suc de Tomàquet per millorar el teu benestar

Et sents cansat i vols augmentar la teva energia? Busques reduir el teu risc de malalties? Vols evitar el restrenyiment? Necessites prevenir o reduir el colesterol dolent? Estàs sempre refredat i no saps com millorar les teves defenses? Estàs en plena operació bikini? Vols una pell sana? Vols recuperar la brillantor del teu cabell?

Si la resposta a una o més d’aquestes preguntes es SI, necessites afegir el suc de Tomàquet a la teva vida!

7 Beneficis del suc de tomàquet

A l’article d’avui, t’expliquem els múltiples beneficis d’aquesta poció màgica, natural i facilíssima, de color vermell:

1. Desintoxicació i augment d’energia

El suc de tomàquet té un efecte Detox gràcies a la seva aportació de clor i sofre. El clor natural ajuda al fetge i els ronyons, òrgans responsables de la desintoxicació del cos, a funcionar correctament. I el sofre els protegeix de qualsevol tipus d’infecció.
A més, està ple d’antioxidants que ajuden a desfer-nos dels radicals lliures del cos, fent que aquest segueixi sent jove i enèrgic. Per recuperar la teva energia, prova de substituir la tassa de café per un bon suc de tomàquet! Notaràs la diferencia!

2. Potent antioxidant

El color vermell del tomàquet ve donat pel licopè, un potent antioxidant liposoluble que protegeix les cèl·lules dels radicals lliures responsables de les malalties cardiovasculars, de l’envelliment i del càncer. El licopè neutralitza aquests radicals i redueix el risc de càncers, en especial el de pròstata, però també el de pàncrees, pulmó i còlon.
La facilitat d’absorció i l’aprofitament d’aquesta substància per part de l’organisme depèn de com es mengi: l’intestí pot absorbir-ne fins a 2,5 vegades més quan aquest s’ingereix calent (per exemple el tomàquet d’un sofregit) perquè la calor trenca les parets cel·lulars del fruit que “tanquen” el licopè al seu interior. A més, com és molt liposoluble, s’absorbeix millor quan es menja amb una mica de greix, per exemple, afegint un raig d’oli al nostre got de suc!

3. Pèrdua de pes

El suc de tomàquet té un gran efecte saciant que ajuda a la pèrdua de pes. Ens manté el cos hidratat, mentre que el baix nivell de sodi i l’alt contingut de fibra asseguren que el cos és sent fort i saciat. A més, la fibra manté el fetge sa, ajuda a la digestió, evita el restrenyiment i, per tant, regula i ajuda al trànsit intestinal.

4. Prevenció del colesterol alt

El consum de suc de tomàquet ajuda en la prevenció del colesterol alt. És ric en fibra que ajuda en la descomposició de LDL o colesterol dolent en el cos. També té niacina o vitamina B3 que ajuda a l’estabilització de colesterol.

5. Millors defenses, visió, ossos i dents

El suc de tomàquet és una font abundant de vitamines A i C. Aquestes ajuden a enfortir el sistema immunològic, millorar la visió i prevenir malalties relacionades amb la visió. Aquestes vitamines també ajuden en el manteniment de la salut de l’estructura òssea i dental.

6. Pell sana

El suc de tomàquet té una gran quantitat de beneficis dermatològics. Contraresta la decoloració de la pell, ajuda en el tractament i la prevenció de l’acne i encongeix els porus oberts. A més, regula la secreció de greix, equilibrant-ne la quantitat per evitar la pell greixosa.

7. Cabell radiant

Les vitamines i ferro presents en el tomàquet ajuden a preservar i abrillantar el cabell danyat i sense vida. També ajuden a desfer-se de la picor del cuir cabellut i la caspa. Per aconseguir aquests beneficis, s’ha d’aplicar el suc de tomàquet fresc al cuir cabellut com si fos acondicionador de cabell, deixant-lo reposar 4-5 min. desprès del rentat amb el nostre xampú habitual i esbandint-lo amb aigua abundant.

A què esperes?

Ara ja ho saps! És tan fàcil com introduir el suc de tomàquet recent triturat a la teva dieta habitual. Una beguda fàcil de preparar, a l’abast de tothom i deliciosa. Idealment, per notar els seus beneficis, prent-lo un mínim de 3-4 vegades a la setmana, reduint les begudes energètiques nocives.

Deixa el teu comentari