Tallarins de carbassó fets amb pelador

Tallarins de Carbassó a la Parmesana

Tallarins de Carbassó amb Cherrie a la Parmesana 🍅

Un plat que està molt de moda perquè substitueix els carbohidrats i sucres de la pasta pel carbassó. Així, podem gaudir de les nostres salses preferides d’una manera molt més saludable i nutritiva.
Hi han estris especialitzats per fer tires de carbassó més semblants als espaguettis però nosaltres hem utilitzat un pelador, un estri que la majoria tenim a casa 😊 Així que no hi ha excuses per provar-ho 😜

Ingredients:
  • 2 carbassons
  • 400 gr de Tomàquet  Cherrie
  • 1 o 2 alls (al gust)
  • 100 gr de Formatge Parmesà
  • Alfàbrega fresca
  • Nous
  • Espècies al gust
Elaboració (10 min.)

Pelem els carbassons i els laminem fent tallarins amb el pelador. Laminem els alls i tallems els cherries per la meitat. Aleshores, daurem l’all en una paella amb un raig d’oli calent. Quan siguin daurats, afegi el cherrie. Desprès, afegim el carbassó i al cap de 2 min. esplovorgem el parmessà ratllat. Finalment, emplatem i harmonitzem aamb una mica de nous picades, alfàbrega fresca picada i una mica més de parmesà.

Consells importants:

  • Com que el carbassó deixa anar molta aigua és important no afegir sal (el parmesà que posem al final ja li aporta el gust).
  • Els tallarins de carbassó han d’estar nomès 3 min. a la paella fins que es comença a estovar, sinò obtindrem una sopa i el carbassó es desfarà.

Personalment, ens ha sorprès el gust i textura! Segur que ho farem més sovint!
Vosaltres també ho heu tastat? Què us semblen? 💚

Deixa el teu comentari