Amanida de cigrons cuits amb verduretes i Tomàquet Cherrie ❤️
Amb pebrot vermell, verd i groc, cebai ou dur. Així, farem una amanida d’estiu molt fresqueta, perfecte pels dies calorosos. A més, és colorida, gustosa, saludable i fàcil de preparar!
Per què ens encanta aquesta recepta?
Els llegums, cada vegada menys presents a les nostres cuines, són una excel·lent font de nutrients. Els cigrons contenen un 19% de proteïna, més que la carn, que en té un 18%, aminoàcids essencials com la lisina, ferro i greixos no saturats que són fonamentals per al nostre organisme. A més, són especialment recomanats per a les persones que pateixen problemes cardiovasculars, colesterol i diabetis. Així doncs, fent servir els cigrons com a ingredint principal, pots preparar un plat molt complert i nutritiu en pocs minuts.
Ingredients:
- 300 gr de cigrons cuits
- 2 ous durs
- 100 gr Tomàquet cherrie
- 1/2 Pebrot verd
- 1/2 Pebrot groc
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba petita
- Oli d’Oliva verge Extra
- Sal i espècies al gust
Elaboració (5 min.):
Tallem els pebrots i la ceba en daus molt petits i afegim els cigrons i els cherries. En acabar, ho podem guardar una estona a al nevera per servir ben fresquet. Al servir, amanim amb oli d’oliva, sal i espècies al gust. En aquest cas, hem afegit pebre negre i orenga. I ja podem gaudir d’una deliciosa amanida de cigrons estiuenca!