Amanida de Cigrons

Amanida de cigrons cuits i verduretes

Amanida de cigrons cuits amb verduretes i Tomàquet Cherrie ❤️

Amb pebrot vermell, verd i groc, cebai ou dur. Així, farem una amanida d’estiu molt fresqueta, perfecte pels dies calorosos. A més, és colorida, gustosa, saludable i fàcil de preparar!

Per què ens encanta aquesta recepta?

Els llegums, cada vegada menys presents a les nostres cuines, són una excel·lent font de nutrients. Els cigrons contenen un 19%  de proteïna, més que la carn, que en té un 18%, aminoàcids essencials com la lisina, ferro i greixos no saturats que són fonamentals per al nostre organisme. A més, són especialment recomanats per a les persones que pateixen problemes cardiovasculars, colesterol i diabetis. Així doncs, fent servir els cigrons com a ingredint principal, pots preparar un plat molt complert i nutritiu en pocs minuts.

Ingredients:
  • 300 gr de cigrons cuits
  • 2 ous durs
  • 100 gr Tomàquet cherrie
  • 1/2 Pebrot verd
  • 1/2 Pebrot groc
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 ceba petita
  • Oli d’Oliva verge Extra
  • Sal i espècies al gust
Elaboració (5 min.):

Tallem els pebrots i la ceba en daus molt petits i afegim els cigrons i els cherries. En acabar, ho podem guardar una estona a al nevera per servir ben fresquet. Al servir, amanim amb oli d’oliva, sal i espècies al gust. En aquest cas, hem afegit pebre negre i orenga. I ja podem gaudir d’una deliciosa amanida de cigrons estiuenca!

VEURE EL VIDEO

Deixa el teu comentari