Can Ribas a Biques i Riells

Can Ribas a Bigues i Riells

Sobre Can Ribas

Can Ribas és una masia ubicada a Bigues i Riells, ​​a 40 km de la ciutat comtal. Una casa pairal a la Vall del Tenas, una finca amb un encant especial. Ja fa uns anys van decidir convertir la casa familiar en un lloc per a esdeveniments en descobrir la bellesa amagada en cada un dels espais. Així, milers de noces i celebracions escriuen la història de la casa; totes elles úniques, totes elles màgiques.

Plats amb Tomàquet de Can Puxic

 

Pel que fa a la cuina, a la masia vetllen molt per la qualitat del producte. Fan una cuina tradicional i alhora moderna amb un saber fer característic de la casa. Així organitzen uns banquets espectaculars.

 

Gotets de Tomàquet Cherrie de Can Puxic amb Ratlladura de llimona i Sal

D’aquesta manera, saben apreciar la qualitat del Tomàquet Cherrie de Can Puxic, que és present a la part de l’aperitiu dels casaments. 
En el moment de l’aperitiu, habitualment es serveixen una selecció de productes gourmet: pernil ibèric, cecina gallega, ostres i tapetes variades Entre elles, el Tomàquet Cherrie de Can Puxic, que es serveix en gotets amb ratlladura de llimona. 

Personalment, hem estat a un casament celebrat a Can Ribas. A més de quedar-nos sense paraules per la qualitat de l’esdeveniment, ens ha emocionat molt rebre tantes bones opinions del nostre Tomàquet.

Aperitiu a Can Ribas amb Tomàquet de Can Puxic

A més, per nosaltres és un veritable honor poder oferir el nostre producte en una casa tan especial i única com és Can Ribas. Cuiden moltíssim cada detall de la seva feina, fent que cada celebració sigui màgica, amb un resultat impecable i anant sempre més enllà, procurant conèixer personalment l’origen i proveïdors de cadascun dels seus productes i serveis, que són tots de màxima qualitat. 

És un dels llocs que sempre recomanem per la qualitat humana i professional de tot l’equip.

Més informació a la seva pàgina web:

Deixa el teu comentari