Amanida de Pop amb pètals de Tomàquet Cherrie ❤️
Una manera diferent de preparar el pop! Plat d’estiu exquisit i molt rerescant amb una base de ceba macerada amb vinagreta i espècies i cobertura de cruixent de pistatxo!!
Ingredients:
- 2-3 potes de pop
- 6 tomàquets cherrie
- 1/2 ceba
- 50 gr pistatxos
- Oli d’oliva verge extra
- Vinagre
- Sal
- Pebre Negre
- Orenga
Elaboració (10 min.):
- Tallem mitja ceba en rodanxes molt fines i li afegim vinagreta d’oli d’oliva amb vinagre, sal, prebre negre i orenga al gust. Deixem macerar mentre fem la resta de pasos.
- Tallem les potes de pop en rodanxes de 1 cm, previament bullides i passades per la planxa (volta i volta).
- Triturem els pistatxos i els torrem a la paella amb un raig d’oli per tal que quedin cruixents.
- Tallem els Tomàquets Cherrie fent 2 talls verticals perpendiculars, de manera que sobrin com una flor.
- Ja ho tenim tot llest per emplatar. Col·loquem una base de ceba, la cobrim amb les rodanxes de pop, espolvoregem el cruixent de pistatxo per sobre del pop i decorem amb les flors de tomàquet cherrie. Finalment, amanim amb un raig d’oli i un pessic de sal.