Amanida de Pop amb pètals de Tomàquet

Amanida de Pop amb pètals de Tomàquet Cherrie ❤️

Una manera diferent de preparar el pop! Plat d’estiu exquisit i molt rerescant amb una base de ceba macerada amb vinagreta i espècies i cobertura de cruixent de pistatxo!!

Ingredients:
  • 2-3 potes de pop
  • 6 tomàquets cherrie
  • 1/2 ceba
  • 50 gr pistatxos
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre
  • Sal
  • Pebre Negre
  • Orenga
Elaboració (10 min.):
  • Tallem mitja ceba en rodanxes molt fines i li afegim vinagreta d’oli d’oliva amb vinagre, sal, prebre negre i orenga al gust. Deixem macerar mentre fem la resta de pasos.
  • Tallem les potes de pop en rodanxes de 1 cm, previament bullides i passades per la planxa (volta i volta).
  • Triturem els pistatxos i els torrem a la paella amb un raig d’oli per tal que quedin cruixents.
  • Tallem els Tomàquets Cherrie fent 2 talls verticals perpendiculars, de manera que sobrin com una flor.
  • Ja ho tenim tot llest per emplatar. Col·loquem una base de ceba, la cobrim amb les rodanxes de pop, espolvoregem el cruixent de pistatxo per sobre del pop i decorem amb les flors de tomàquet cherrie. Finalment, amanim amb un raig d’oli i un pessic de sal.

VEURE EL VIDEO

 

Deixa el teu comentari