Recepta d’estiu de 5 estrelles
Avui us portem una amanida diferent! Un timbal de cherries i llagostins! Amb una base de ceba amb vinagreta i cobertura de rúcula fresca.
Una combinació deliciosa, lleugera i molt refrescant! Un plat estiuenc, ple de gust i color que pots preparar fàcilment.
Ingredients:
- 10 tomàquets Cherrie
- 8 llagostins cuits
- 1 ceba de figueres petita
- 6 fulles de rúcula fresca
- Vinagre balsàmic
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració (10 min.):
- Tallem la ceba a fines rodanxes i la barregem amb vinagreta de vinagre balsàmic, oli i sal al gust.
- Tallem els tomàquets cherrie verticalment en 4 parts.
- Pelem els llagostins.
- Montem el timbal amb l’ajuda d’un motlle cilíndric. Fem una primera capa de ceba, afegim el tomàquet tallat, col·loquem els llagostins, disposem unes fulles de rúcula i finalment decorem amb algunes rodanxes de ceba.