Timbal de Tomàquets Cherrie i Llagostins

Recepta d’estiu de 5 estrelles

Avui us portem una amanida diferent! Un timbal de cherries i llagostins! Amb una base de ceba amb vinagreta i cobertura de rúcula fresca.

Una combinació deliciosa, lleugera i molt refrescant! Un plat estiuenc, ple de gust i color que pots preparar fàcilment.

Ingredients:
  • 10 tomàquets Cherrie
  • 8 llagostins cuits
  • 1 ceba de figueres petita
  • 6 fulles de rúcula fresca
  • Vinagre balsàmic
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
Elaboració (10 min.):
  • Tallem la ceba a fines rodanxes i la barregem amb vinagreta de vinagre balsàmic, oli i sal al gust.
  • Tallem els tomàquets cherrie verticalment en 4 parts.
  • Pelem els llagostins.
  • Montem el timbal amb l’ajuda d’un motlle cilíndric. Fem una primera capa de ceba, afegim el tomàquet tallat, col·loquem els llagostins, disposem unes fulles de rúcula i finalment decorem amb algunes rodanxes de ceba.

VEURE EL VIDEO

Deixa el teu comentari