Entrevista Radio Santvi Can Puxic

Can Puxic a Ràdio Santvi

Dimarts 12 de Març de 2019, A Mig Matí de Ràdio Santvi

Parlem amb en Jaume Portell sobre Can Puxic i el sector agroalimentari a Catalunya al Programa a Mig Matí de Radio Santvi.

Durant l’entrevista, hem conversat sobre Can Puxic, la trajectòria de l’empresa familiar i la nostra visió del sector agrícola local com a Joves Agricultors.

Així, han sortit temes relacionats amb el canvi de les feines al camp al llarg de la història de Can Puxic. Com és de suposar, les metodologies, procesos i eines han canviat molt des de que els besavis adquirien la finca al 1902.

A més, ens hem centrat molt en explicar el perquè és important apostar pel consum de productes de proximitat, locals i de Km0. Són moltes les seves avanatatges respecte d’altres productes importats. I no nomès a nivell de propietats organolèptiques dels productes, sino que es tracta de la millor manera d’invertir en salud.

Ràdio Santvi

També, hem parlat sobre la nostra experiència com a guanyadors del Premi a la Innovació Tecnològia Agroalimentària 2018 i dels reptes que suposa el nostre model de treball 365.

Finalment, hem explicat el nostre paper a les xarxes socials, els nostres canals de distribució i altres curiositats sobre el nostre dia a dia.

A l'entrevista del dia del programa A MIG MATÍ, conversarem amb Francesc Ribas i Marta Figueredo de CAN PUXIC.

Pubblicato da Ràdio Santvi su Martedì 12 marzo 2019

No us perdeu el Podcast de l’Entrevista al següent enllaç:

http://www.radiosantvi.cat/#!/programs/amigmati/radiosantvi_podcast_1829

Deixa el teu comentari