Cheesecake salat amb melmelada de tomàquet

CheeseCake amb melmelada de Tomàquet

Avui Pastís salat de formatge o més conegut com CheeseCake amb melmelada de Cherries. Una Recepta de cap de setmana pels més llaminers 😋

No renuncis als pastissos encara que no siguis de dolç!

Amb aquesta recepta tan fàcil faràs un deliciós pastís amb base de galeta salada! 100% recomanable pels adictes al formatge! Està espectaular!

En aquest cas hem utilitzat gouda com a formatge principal però el podeu fer amb el formatge que més us agradi (havarti, emmental, d’ovella, de cabra..) queda boníssim amb tots!

La melmelada obviament casolana amb tomàquet de Can Puxic 🍅😜 Si us interessa fer-la, també trobareu un post al blog de la recepta de melmelada natural de Tomàquet. Nosaltres quan preparem melmelada, en fem quantitat i així sempre tenim fets pots en conserva al buit.

CheeseCake Salat amb melmelada de Tomàquet 🍅

Ingredients
  • 100 gr de galetes salades (al gust)
  • 150 gr de mantega fosa
  • 150 gr de crema de formatge
  • 70 gr de formatge gouda ratllat
  • 2 ous
  • Melmelada de Tomàquet casolana
  • Sal
  • Pebre
Elaboració

Triturem les galetes amb la mantega fosa. En un motlle (amb basa desenganxable) col·loquem una capa de paper vegetal per evitar que el pastís s’enganxi. A continuació, fem una capa de galeta. La distribuïm uniformement a la base i ho deixem reposar un mínim de 30 min. a la nevera. Mentrestant, fem la cobertura de formatge.

En un recipient, triturem la crema de formatge, el formatge gouda ratllat, els 2 ous i sal i pebre al gust. Distribuïm la mescla per sobre la base de galeta i ho posem al forn a 150º durant uns 25 min aprox., fins que veiem que està daurat.

Finalment, un cop el motlle estigui fred, podem emplatar el pastís.

Posa aquest fabulós CheeseCake a la nevera i gaudeix d’un postre deliciòs i ben fresquet!

Deixa el teu comentari