estaurant Cal Tito Tomàquet Can Puxic

Cal Tito a Cabrera

Sobre Cal Tito

Cal Tito és un dels restaurants del Maresme que més ens agrada per com tracten el producte, que sempre és de màxima qualitat!

El restaurant porta el nom del fundador i chef del restaurant, que tothom coneix amistosament com “el Tito”. El seu saber fer és la marca de la casa, cuidant cada detall per treure-li tot el suc al producte de qualitat.

El local més conegut és el situat a Cabrera i a l’estiu del 2019 han estrenat un segon restaurant espectacular al Club Nautic de Premià, a primera linea de mar.

Et porten el Mar a la taula!

Una carta molt complerta on destaquen el peix i marisc de proximitat. Et porten el mar a la taula! Els daus de tonyina, els musclos al vapor, les gambetes, les tallarines… no ens podriem decidir per un plat en concret perquè tots són excel·lents. A més, ofereixen un servei molt professional i cuidat. Així que si vols gaudir del bon peix a la vora del Mar aquesta és una gran opció per descobrir!

Plats amb Tomàquet de Can Puxic

L’amanida estrella de cal Tito és la de Tomàquet Rosa. El nostre #RosaPuxic encara és més bo en mans d’aquest mestre! 👨‍🍳
Tallat cuidadosament i banyat amb un oli d’oliva verge extra de primera qualitat… així el resultat és simplement IRRESISTIBLE ♥️

Cal Tito Tomàquet de Can Puxic
Tomàquet de Can Puxic banyat en oli d’oliva
Restaurant Cal Tito Cabrera
Daus de bacallà amb Tomàquet de Can Puxic
Cal Tito Amanida de Tomàquet de Can Puxic
Amanida de Tomàquet Rosa de Can Puxic amb escames de formatge parmesà, espècies i oli d’oliva

Com arribar:

https://goo.gl/3dE9ou

Adreces dels restaurants Cal Tito al Maresme

Deixa el teu comentari