Tomàquet Dark Puxic amb Bonítol

Tomàquet Dark Puxic amb Bonítol

Tomàquet Dark Puxic amb Bonítol, olivada d’anxoves i alfàbrega fresca.

Aprofitem l’estrena de temporada de la nostra nova varietat de tomàquet per proposar-vos un plat pels paladars més gourmets.

Sobre el Tomàquet Dark Puxic

Propietats Organolèptiques

El Tomàquet Dark Puxic és característic pel seu color fosc, tret que li atribueix el nom. És un tomàquet molt gustòs, aromàtic i refrescant. L’exterior és marró-vermellòs, un color especial que varia en cada exemplar de tomàquet; l’interior, vermell intens. Un tomàquet ple, de carn preta i de gust intens. A més, és de pell fina i conté poques llavors.

Demanda

Es tracta de la incorporació més recent a la selecta cartera de tomàquets Can Puxic. Desprès de diversos mesos de proves, l’hem seleccionat d’entre d’altres perquè quan en menges sempre en vols un tall més, és completament addictiu. Tant és així, que la demanda de botigues especialitzats i restaurants és molt alta i creixent. És un tomàquet que cultivem en petits volums perquè requereix molta dedicació en el procès de selecció. Per tant, és la nostra varietat més exclusiva.

Aquesta és la super recepta amb Tomàquet Dark! I diem que és super perquè és molt fàcil, ràpida, fresqueta per ara que ve el bon temps, saludable i DELICIOSA!

El secret del plat és preparar-lo amb ingredients de qualitat. 
La base d’un bon tomàquet 🍅
Farcit amb un bon bonítol 🐟
Cobert amb olivada casolana feta amb olives, anxoves, tàperes, all i oli; tots de qualitat gourmet!
I el toc final amb alfàbrega fresca escames de sal i un raig d’oove 🍃

100% addictiu, sempre ve de gust!

Ingredients

1 Tomàquet Dark Puxic gran
2 lloms de Bonítol en oli d’oliva verge extra
5 anxoves
1 cullerada de tàperes
2 cullerades d’olives negres desosades
Manat de fulles d’alfàbrega fresca
Escames de Sal
Oli d’oliva verge extra

Elaboració

Rentem i tallem el Tomàquet Dark Puxic fent talls verticals al llarg del tomàquet. Farcim els talls amb llom de bonítol trossejat. A continuació, fem l’olivada triturant les anxoves, les olives, les tàperes i un raig d’oli. Aleshores, cobrim el bonítol amb olivada. Finalment, decorem amb alfàbrega fresca que aporta frescor al plat i escames de sal.

Deixa el teu comentari