Tartar de Tomàquet

Tartar de Tomàquet Rosa

Tartar de Tomàquet Rosa Puxic amb alvocat

Ja comença el bon temps i venen de gust plats lleugers i fresquets! Aquest és un dels que us encantarà perquè és molt fàcil, complert i deliciòs. Tartar de Tomàquet Rosa amb verdures, alvocat i pit de pollastre.

Un plat que, a més, entra per la vista! No us encanta utilitzar anelles d’emplatar i veure el resultat quan les treus?😍

Ingredients
  • Tomàquet Rosa
  • Tomàquet Cherrie
  • Alvocat
  • Pollastre a la Planxa
  • Mini-cogombres en vinagre
  • Ceba
  • Crema de Formatge
  • Orenga
Elaboració

Primerament, en un recipient, triturem 2 cullerades de crema de formatge, mig tomàquet rosa i 1 cullerada d’orenga. Aquesta serà la salse base per lligar el tartar. La deixem reposar a la nevera mentre preparem la resta del tartar de tomàquet. A continuació, tallem els ingredients en daus molt petitos: 1 filet de pollastre a la planxa, el tomàquet rosa que ens queda, un grapat de tomàquets cherrie i 5-6 cogombre en vinagre. Barregem els ingredients amb la salsa que teniem a la nevera. Aleshores, tallem làmines d’alvocat que colocarem al voltant de l’anella d’emplatar. Finalment, omplim l’interior amb el tartar de tomàquet i retirem l’anella amb cura. I a gaudir!

Deixa el teu comentari