Tartar de Tomàquet Rosa Puxic amb alvocat
Ja comença el bon temps i venen de gust plats lleugers i fresquets! Aquest és un dels que us encantarà perquè és molt fàcil, complert i deliciòs. Tartar de Tomàquet Rosa amb verdures, alvocat i pit de pollastre.
Un plat que, a més, entra per la vista! No us encanta utilitzar anelles d’emplatar i veure el resultat quan les treus?😍
Ingredients
- Tomàquet Rosa
- Tomàquet Cherrie
- Alvocat
- Pollastre a la Planxa
- Mini-cogombres en vinagre
- Ceba
- Crema de Formatge
- Orenga
Elaboració
Primerament, en un recipient, triturem 2 cullerades de crema de formatge, mig tomàquet rosa i 1 cullerada d’orenga. Aquesta serà la salse base per lligar el tartar. La deixem reposar a la nevera mentre preparem la resta del tartar de tomàquet. A continuació, tallem els ingredients en daus molt petitos: 1 filet de pollastre a la planxa, el tomàquet rosa que ens queda, un grapat de tomàquets cherrie i 5-6 cogombre en vinagre. Barregem els ingredients amb la salsa que teniem a la nevera. Aleshores, tallem làmines d’alvocat que colocarem al voltant de l’anella d’emplatar. Finalment, omplim l’interior amb el tartar de tomàquet i retirem l’anella amb cura. I a gaudir!