Fira Origens 2019 Can Puxic

Fira Orígens 2019

23 i 24 de Novembre de 2019 – Recinte Fira d’Olot
Fira Orígens 2019

Aquest cap de setmana hem participat a l’edició de la fira orígens 2019. La fira gastronòmica de productes de qualitat de Catalunya que es celebra anualment a Olot.

Sobre la fira Orígens 2019

La fira està formada per una acurada selecció de productes i productors de qualitat de tots els sectors d’alimentació. Aixií, garanteix al visitant varietat i qualitat.
Orígens també promou la participació de territoris convidats per aportar a la fira productes d’altres indrets. Ja hi han passat productors de Menorca o del País Basc. A més, cada any s’atorga el premi al millor producte present a la fira seleccionat per un jurat format per professionals del sector. També es premia el millor estand. Orígens també acull el Concurs de Coques de Forner de Catalunya amb l’objectiu d’enaltir l’ofici de forner, promoure un dels seus productes més característics i incentivar-ne la qualitat.

A ORÍGENS EL VISITANT POT:

APRENDRE a les sessions de cuina en directe que fan reconeguts cuiners

TASTAR els millors productes de proximitat que ofereixen els expositors

COMPRAR directament al productor

La nostra Experiència a la Fira Orígens

Un any més, estem molt satisfets amb la nostra experiència en un esdeveniment gastronòmic tan consolidat com és la fira Orígens.

Hem fet rècord de tastots i bossetes gourmet!

Al llarg del cap de setmana, hem rebut la visita de molts foodies interessats en producte gastronòmic de qualitat. A més, és l’esdeveniment en que hem obtingut millors resultats fisn al moment. De fet, ens complau molt que molts vinguessin a ala fira expressament a buscar tomàquet de Can Puxic.

Més de 900 tiquets de tastos i més de 500 bossetes gourmet de les nostres tres varietats de tomàquet en un cap de setmana. Així doncs, un públic fantàstic!

fira orígens 2019
Tastos Can Puxic – Fira Orígens 2019

El Tomàquet Dark Puxic, que era una de les novetats de l’edició d’enguany, es va esgotar el primer dia!

Fira Orígens 2019
Exposició Tomàquet Premium – Fira Orígens 2019

També vam oferir degustacions de gaspatxo de tomàquet Rosa Puxic que van tenir molt d’èxit.

fira orígens 2019
Gaspatxo Tomàquet Rosa Puxic – Fira Orígens 2019

A més, vam compartir l’experiència amb molts d’altres productors d’arreu de Catalunya que admirem per la seva feina. Així doncs, com no podia ser d’una altra manera, vam marxar amb les bosses plenes de productes boníssms!

Finalment, nomès queda tornar a donar les gràcies i l’enhorabona a tota l’organització per l’excel·lent gestió de la jornada. Ja esperem amb ganes la propera edició!

Podeu consultar el programa, amb els tallers, els cuiners convidats i els productors a la pàgina web de l’organització:

Consulta més entrades sobre la fira Orígens

Deixa el teu comentari