Galetes de tomàquet molt salades!
Avui us portem una recepta deliciosa de Galetes Salades de Tomàquet sec hidratat en oli, formatge de cabra i orenga.
Les heu tastat alguna vegada?? Queden boníssimes! Són un aperitiu ideal per picar amb un bon vinet 🍷 o també combinen molt bé amb hummus de tots tipus! 😋
Ingredients
– 8 Tomàquets Secs hidratats en oli (teniu el post amb la recepta per fer-los😊)
– 100 gr Formatge de Cabra
– 120 gr Farina
– 1 Rovell d’ou
– 6 cullerades d’oli d’oliva
– 2 cullerades d’orenga – 1 pessic de llevat en pols
– 1 pessic de sal
Elaboració
- En un bol, afegim tots els ingredients: el tomàquet sec trossejat, el formatge de cabra esmicolat, la farina, el rovell d’ou, l’oli d’oliva, el llevat i la sal al gust,
- Barregem els ingredients fins aconseguir una massa compacte i uniforme. Veureu que no cal fer-ho amb les mans, amb el mateix estri per barrejar (recomanem un cullera de fusta) ja anirà agafant la textura densa.
- Fem boletes amb les mans i les anem colocant en una safata de forn coberta amb paper vegetal per evitar que s’enganxin. Les coloquem a una distancia prudencial unes de les altres.
- Aplastem les boletes fins al gruix desitjat.
- Posem la safata al forn 12 min. a 180º.
- Les deixem refredar i ja estan llestes!