Tartar de Tomàquet amb seitons

Daus de Tomàquet amb seitons

Daus de tomàquet amb seitons, un tartar de tomàquet és plat molt fàcil, ràpid i saludable.

Utilitzem seitons en vinagre, una delicatessen de la nostra terra que sovint és difícil de combinar per la potència del seu gust. Amb la nostra proposta d’avui, els hi trobem la combinació d’ingredients perfecte! Una amanida lleugera però plena de sabor, pels paladars més gourmets!

Segueix aquesta recepta tan deliciosa i veuràs com et sopren el resultat! Ple de color i sabors, daus de tomàquet sobre una base de tartar d’alvocat. Tots els ingredients són naturals, frescos i cuiden la teva salud.

Ingredients
  • 1 tomàquet Rosa
  • 8 seitons en vinagre
  • 1/2 ceba
  • 1/2 alvocat
  • 6 cogombres en vinagre
  • 1 cullerada de crema de formatge
  • Orenga
  • Oli d’Oliva
  • Sal
Elaboració
  • Primerament,  tallem el tomàquet rosa en daus petits i el deixem escòrrer perque perdi aigua.
  • Mentrestant, tallem l’alvocat en daus i el barregem amb unes gotes de suc de llimona per evitar que s’oxidi i quedi marronós.
  • A continuació, tallem la ceba i els cogombres en vinagre.
  • Preparem la salsa del tartar amb 1/4 del tomàquet rosa que hem tallat a l’inici, 1 cullerada de crema de formatge, 1 raig d’oli d’oliva i orenga al gust.
  • Finalment, barregem el tomàquet, la ceba i el cogombre amb la salsa per obtenir el tartar.
  • Ja ho tenim llest per emplatar. Primer col·loquem una capa d’alvocat, seguidament afegim el tartar de tomàquet per sobre i finalment col·loquem els seitons sobre el tartar. Ara a gaudir dels daus de tomàquet amb seitons!

Deixa el teu comentari