Homenatge a l'avi Francesc Can Puxic

Homenatge a l’avi Francesc

Feliç dia del Pare!

Aprofitem que avui es celebra el dia del pare per rendir homenatge a l’avi, el pare amb més experiència a la Finca de Can Puxic!

Amb 85 anys, l’avi Francesc ha viscut molts canvis. Els seus pares van ser els que van adquirir la finca al 1902 i ell ha viscut tota la vida envoltat d’agricultura. I ell no voldria una altra cosa, doncs ser pagès és el que més li agrada en el món. L’avi va adquirir maquinària de l’època que permetia incrementar l’eficiència dels agricultors. També es van començar a construir els primers hivernacles per reduir la incidència de les plagues. Tanmateix, va incrementar el cultiu de tomàquet envers la resta de productes.

Tot i que ja s’ha guanyat el moment de descansar, no hi ha dia que no el veiem voltant per la finca. L’àvia sempre fa broma “el dia que mori el trobarem sota una tomaquera”.

Una persona amb una energia inesgotable, veritable vocació per l’horticultura i apassionat de la seva feina de tota la vida! Molt observador, li encanta veure els canvis de les tomaqueres i gaudeix amb el bon producte de la terra.

Per tot això, no podiem deixar de felicitar-lo el dia d’avui! Feliç dia del Pare!!

Deixa el teu comentari