Entrevista Can Puxic a Maresme Gourmet

Can Puxic a Maresme Gourmet

Article en Profunditat

Revista 37 – Maresme Gourmet

A l’exemplar d’aquest mes de la Revista Gastronòmica del Maresme, Maresme Gourmet, podràs llegir una entrevista molt interessant de Can Puxic. Per tant, coneixeràs més detalls sobre nosaltres i el nostre innovador mètode de treball per desafiar la temporada.

Sobre Maresme Gourmet

Maresme Gourmet és el projecte de dos joves amants de la bona gastronomia, en Ferran i la Núria. Tal com ells es defineixen: “som uns apassionats del Maresme. D’aquells a qui els costa baixar a Barcelona i que pensen que un dia a la gran ciutat esgota tant com tres a Vilassar o a Mataró. Ah, i estem absolutament convençuts que el Maresme no té res a envejar a cap altra destinació gastronòmica.”

Així, Can Puxic, que estem convençuts d’aquesta visió, colaborem aquesta fantàstica revista. Com a bons amants del producte i la cuina, ens encanta descobrir amb ells noves propostes gastronòmiques al Maresme. Finalment, us animem a seguir-los a les seves xarxes socials. Això si, les seves publicacions sempre us faran entrar gana!

 

Maresme Gourmet
Entrevista Can Puxic a Maresme Gourmet – Innovador mètode de treball a Can Puxic

Així comença l’entrevista a la Revista Maresme Gourmet:

Poder oferir tomàquets de qualitat i proximitat en ple mes de desembre, gener o febrer. Aquest és un dels punts de partida de Can Puxic. Un projecte agrícola localitzat a Premià de Dalt, que des de fa dos anys ha introduït als seus hivernacles un punter mètode de treball importat directament d’Holanda. El resultat: una línia de tomàquets excepcionals, capaços de delectar els paladars més gourmets del panorama. Així, parlem amb els seus dos responsables, la Marta i en Francesc, perquè ens expliquin de primera mà alguns dels detalls més interessants del projecte.

L’entrevista complerta al següent enllaç:

Deixa el teu comentari