Pa de pagès farcit de Cherrie Puxic 🍅
Amb ou i herbes provençals 🍃
Avui una recepta molt complerta. Fàcil, ràpida i boníssima! Per sucar-hi pa 😋
Ideal per compartir quan som molts a taula ja que és un plat amb una fantàstica presentació i del que en surten ben bé 10 racions!
Ingredients:
- Pa de pagès d’1Kg
- 20 tomàquets cherrie
- 2 ous
- Herbes Provençals
- Mozzarella ratllada
Elaboració:
Treiem el cap del pa i el buidem. Aleshores, farcim el pa se tomàquets cherrie. Espolvoregem el tomàquet amb herbes provençals i ho posem al forn durant uns 20 min. a 180º. Mentrestant, amb el pa que hem tallat a l’inici, fem llesques d’un dit i les cubrim amb mozzarella ratllada. Aprofitem que tenim el forn en marxa i posem les llesques els últims 5 min perquè quedin dauradetes. Treiem el pa farcit i li afegim 2-3 ous (al gust). Ho posem 2 últims minuts al forn. Així, amb la mateixa calor es couran els ous. I llestos! Treiem el pa farcit i les llesques amb mozzarella i ja tenim un plat deliciós per degustar!
Que us sembla?¿😍