Promoció fruites macia ninot

Promoció Fruites Macià Ninot Can Puxic

Promoció 21 i 22 de Juny a Fruites Macià Ninot – Mercat del Ninot

Ja tens clara la llista de compra per la revetlla de Sant Joan?!😋

Doncs aquest divendres 21 i dissabte 22 corre cap al Mercat del Ninot perquè a Fruites Macià Ninot t’obsequiaran amb una de les nostres Bossetes Gourmet de Cherrie 🍅

Fruites Macià Ninot és una Botiga Gourmet que es troba a les parades 50-74-75 del Mercat del Ninot. Un negoci familiar gestionat amb un saber fer únic gràcies a la seva gran experiència i trajectòria. En Lluís Macià és un veritable amant de la fruita i verdura de qualitat i estem encantats de la seva confiança en el Tomàquet de Can Puxic!

A més, sempre recomanen als clients del mercat els millors productes i incentiven el consum de producte de proximitat i qualitat mitjançant promocions limitades en productes selectes.

Així, aquest cap de setmana per la teva compra superior a 15€ et regalen una de les nostres exclussives bossetes gourmet de Cherrie Puxic! El tomàquet més dolç del Maresme, recent collit i de proximitat!

Promocó Fruites Macià Ninot

* Promoció exclusiva a la Botiga Fruites Macià Ninot per a compres superiors a 15€. Les quantitats de bossetes són limitades.

vàlida durant els dies 21 i 22 de Juny de 2019


El mercat del Ninot és un mercat municipal emblemàtic d’estil noucentista amb arquitectura en ferro del segle XIX situat a la ciutat de Barcelona. L’immoble, dissenyat per Antoni de Falguera i Joaquim Vilaseca, està considerat un bé cultural d’interès Local en l’inventari del Patrimoni Cultural Catalán.

Al Mercat del Ninot trobaràs el millor producte fresc, establiments de restauració i desenes de parades exteriors amb roba, complements i productes per a la llar.

https://mercatdelninot.com/

Deixa el teu comentari