Cal Barquer Alella

Cal Barquer a Alella

Sobre Cal Barquer

Al cor d’Alella trobem Cal Barquer, un bistró on menjar molt bé. Ubicat en un local històric, on tothom hi és benvingut. Des d’aquells qui volen fer un bon esmorzar de forquilla a base de callos a la marinera, fins aquells qui busquen un lloc desenfadat on anar a sopar quatre platets ben treballats. Així, la cuina està oberta tot el dia i per a tots els gustos.

És un restaurant petit, amb una estètica retro molt marcada i amb plats amb un caràcter gastronòmic. A Cal Barquer destaca el punt de vista artesà amb el qual encaren la feina. Des de les patates fregides fins als fumats o els escabetxos. Es prepara tot artesanalment, seguint receptes pròpies que sovint impliquen moltes hores de cuina. A més, tenen al darrere un gran procés d’aprenentatge.

La seva carta té propostes variades que s’uneixen amb l’essència del bon producte, així trobem matèria primera de molta qualitat i proximitat que a més té una elaboració molt cuidada.

Plats amb Tomàquet de Can Puxic

Com a bistró, ofereixen platets per degustar la bona cuina. Sempre ofereixen una proposta amb tomàquet de qualitat. Així doncs, podreu gaudir del Tomàquet Rosa de Can Puxic elaborat en platets gourmet.

cal barquer
Tomàquet Rosa de Can Puxic a Cal Barquer

Més informació:

https://www.instagram.com/cal_barquer/

Deixa el teu comentari