Tomàquets farcits

Tomàquets farcits

Tomàquets farcits amb ensaladilla de quinoa, tonyina i pollastre

Una recepta fresqueta molt mediterrania per aquests dies calorosos d’estiu!
El farcit és fàcil, ràpid i boníssim; amb tomàquet, tonyina, gall d’indi brassejat, quinoa (nosaltres acostumem a tenir-ne feta a la nevera), ceba, mini-cogombres en vinagre, olives i crema de formatge 🤤

Les quantitats d’ingredients les podem combinar com més ens agradi. Per exemple, en aquest cas posem extra de ceba i cogombres👩🏻‍🍳 Quins d’aquets ingredients predominarien als vostres tomàquets farcits?😋

Ingredients:

2 Tomàquets rosa
150 gr d’encenalls de gall d’indi brassejas
2 filets de pollastre
2 cullerades de quinoa
1/2 ceba
1 llom de tonyina en conserva
6 mini-cogombres en vinages
10 olives
2 cullerades de crema de formatge

Elaboració:

Primer, buidem els tomàquets i trossegem la carn extreta en dauets petits. Reservem els tomàquets buits i afegim la carn tallada en un bol. A continuació, afegim la resta d’ingredients trossejats a dauets, la quinoa i la crema de formatge. Aleshores, barregem tot fins que quedi una mescla homogenia. Així, deixem que reposi 1h a la nevera. Finalment, omplim els tomàquets i ja tenim el plat llest per servir.

Deixa el teu comentari