Can Puxic a lOna Maresme

Can Puxic a Ràdio Premià de Mar

Ràdio Premià de Mar Can Puxic a l'Ona Maresme
Dimarts 5 de Març de 2019, Ràdio Premià de Mar

Avui hem estat convidats al Programa l’Ona Maresme a Ràdio Premià de Mar per parlar sobre la nostra experiència com a guardonats del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2018 (PITA 2018) en la Categoria de Jove Emprenedor Innovador.

Entrevista amb Manel Ferrer

A l’entrevista hem parlat sobre Can Puxic, el nostre Model 365 i el secret dels nostres Tomàquets Premium. Així, hem explicat la història de Can Puxic i com hem arribat fins el nostre model de cultiu actual. Una mica d’història de les quatre generacions de l’empresa familiar, molts canvis viscuts i quina és la nostre visió a curt i mig termini.


També hem comentat temes d’interès sobre del sector agroalimentari, les perspectives de futur per a joves emprenedors agricultos i la importància dels Productes Peribles de Proximitat.

Finalment, per tal d’informar als consumidors sobre el nostre model i amb l’objectiu d’impulsar el consum de productes de proximitat, parlem sobre el nostre paper a les xarxes socials. A més, informem sobre els nostres canals de distribució i la nostra plataforma online. Així, oferim l’enviament de caixetes gourmet de tomàquet recent collit a domicili en 24-48h a tota Catalunya.

Ràdio Premià de Mar Can Puxic a l'Ona Maresme
No us perdeu el Podcast de la nostra entrevista a Ràdio Premià de Mar amb en Manel Ferrer al següent enllaç:

https://www.ivoox.com/33115349

Deixa el teu comentari