El Ratatouille és un plat originari de la regió francesa de la Provença, natural i 100% vegetal 🍅🍆
Així, és apte per a vegetarians i vegans!
Ens encanta la barreja de sabors amb les herbes provençals i tant pot servir de plat principal com d’acompanyament! A més, és molt fàcil i ràpid de preparar.
Ingredients:
- 1 tomàquet rosa
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 alberginia
- 1 carbassó
- 1 ceba lila
Elaboració:
Es tracta d’un plat molt fàcil d’elaborar. Primer, tallem les hortalisses a fines rodanxes. En una font, preferiblement de vidre, afegim un bon rair d’oli i col·loquem les rodanxes de verdures, intercalant els diferents tipus de verdures. Espolvoregem una mica de sal I herbes provençals al gust per sobre les verdures. Finalment, ho cuinem al forna a 180º durant 35 min. I ja ho tenim!
Un toc diferent: a vegades, també afegim una mica de mozzarella ratllada els últims 5 min. de cocció 😜
Si no ho heu fet ja, aquest és un plat que s’ha de tastar 😋