Avui Tagliatelle d’espinacs amb salsa pesto artesanal i cherries a rodanxes. Un plat de pasta fàcil, ràpid i boníssim que es prepara en menys de 6 min.
Amb ingredients naturals i saludables i salsa de pesto cassolana. És una recepta molt útil per menjar a casa o endur-se amb carmenyola. I ve de gust en qualsevol moment de l’any.
Ingredients
- Tagliatelle d’Espinacs
- Un grapat de pinyons o nous
- Un manat de fulles d’alfàbrega fresca
- 2 grans d’all
- Oli doliva verge extra
- 5 Tomàquets Cherrie
Elaboració
Bullim els taglaitelle fins que estiguin al dente (normalment n’hi haurà prou amb 4 min.). Mentrestant, preparem la salsa pesto. Triturem un grapat de pinyons o nous, un manat de fulles d’alfàbrega fresca, 2 grans d’all i un bon raig d’oli doliva verge extra. Colem la pasta, passant aigua freda, i emplatem. Afegim la salsa pesto al gust i decorem amb unes quantes fulles d’alfàbrega i tomàquets cherrie a rodanxes.