Alberginies farcides amb verduretes, salsa de tomàquet, ou i formatge
Les alberginies farcides amb carn ens agraden molt però us proposem una recepta amb un farcit diferent per variar una mica.
D’aquesta manera, les alberginies queden molt cremoses i boníssimes.
Ingredients:
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 pot de sofregit de tomàquet casolà
- 2 alberginies
- 2 ous
- 1 grapat de tomàquets cherrie
- Mozzarella ratllada
- Espècies al gust
Elaboració:
En primer lloc, buidem la carn de l’alberginia, de tal manera que obtinguem 4 meitats “buides” per incloure el farcit. A continuació, tallem la carn de l’alberginia, la ceba i la pastanaga a dauets molt petits. En una paella, quan l’olo sigui calent, saltegem aquests verdures a dauets. Aleshores, farcim les alberginies amb les verdures i les cobrim amb una capa generosa de sofregit de tomàquet casolà. Ho cuinem al forn 15 min. a 180º. A continuació, ho retirem del forn i afegim fortmatge i els ous per sobre. Els ous els posem com si anèssim a fer un ou ferrat. Ho deixem 5 min. més al forn fins que l’ou sigui cuit i el formatge fos. Finalment, servim amb algunes rodanxes de cherrie per sobre a mode decoratiu i afegim espècies al gust.