Cistella Gourmet Can Puxic

Cistella Gourmet

Regals Gourmet & Romantic

Idea Gourmet per ocasions on hem de fer regals romàntics, ja sigui per fer un detall a la teva parella o si has de fer un regal de noces.

En aquest cas, es tracta d’una cistella romàntica que hem preparat amb molta il·lusió per una parella de la familia que s’acaba de casar. Aquest any, amb la situació causada pel covid-19, casar-se ha estat tot un repte. Tot i així, ells en tenien moltes ganes i, quan es va poder, van protagonitzar el primer casament de Premià de Dalt!

La cistella inclou tot el necessari per gaudir d’un sopar d’allò més romàntic i gaudint d el abona gastronomia. Així, com no podia ser d’una altra manera, hem fet una selecció de productes d’alta qualitat.

Si us sentiu inspirats a der un regal semblant, us proposem algunes idees de bons queviures. Es basa en un criteri personal, desprès d’haver-los tastat, i amb això no descartem altres marques. Es tracta dels que vàrem fer servir per aquest ocasió en concret. A continuació, us detallem el llistat de productes de la cistella gourmet i on comprar-los:

Llistat de queviures de la Cistella Gourmet

Finalment, la cistella i els elements decoratius florals, espelmes i cors de fusta són de le Cistelleria Pou de Vilassar de Mar. També, vam afegir un pot de vidre amb pètals de rosa naturals secats al sol.

Així, vosaltres a qui li regalarieu aquesta Cistella Gourmet??😋🙈

Cistella Gourmet Can Puxic
Cistella Gourmet – Idees per regal de noces

Deixa el teu comentari