Esmorzar saludable receptes healthy Can Puxic

Esmorzar saludable amb el nostre Top 10 de torrades vegetals

Avui en dia, portem un ritme de vida frenètic; els horaris, la feina, la llar, la canalla… cadascú amb les seves pròpies circumstàncies però en general tots igual d’atabalats. Això, fa que dediquem poc temps a l’esmorzar. I, precissament, hauria de ser tot al contrari! Doncs l’esmorzar és l’àpat que ens aporta l’energia i els nutrients que ens caldran al llarg del dia.

A Can Puxic, acostumàvem a esmorzar a corre cuita i de manera molt pobre (un café, unes galetes, una torrada amb una mica d’embotit…) fins que vam dir prou i ara li dediquem sempre 30 min. al matí. Un s’habitua més ràpid del que sembla a llevar-se una mica més d’hora i preparar un esmorzar amb cara i ulls. Però per estar disposat a fer-ho, t’has de llevar entusiasmat per l’esmorzar que t’espera…I nosaltres ho hem aconseguit!!

Amb aquest post et descobrim les claus per despertar-te pensant en l’esmorzar!

Ara farà tres mesos que vam canviar el nostre escàs esmorzar per torrades riques en fruites i verdures. Al principi, pot sonar extrany però el resultat és deliciòs, fàcil de digerir (cosa que fa que et sentis lleuger) i, el més important, és una opció molt més nutritiva que l’anterior.

D’aquesta manera, ara combinem una base de pa que varia durant la setmana (d’espelta, de farina integral, de llavors…) amb una textura cremosa (crema d’alvocat, mató, crema de formatge…), fruita i/o verdura i un pessic de fruits secs esmicolats (anous, atmetlles, avellanes…). Així, comencem el dia amb un àpat que incorpora tots els nutrients necessaris i que farà que estiguem plens de vitalitat i energia!

Sense més preàmbuls, aquí teniu el top 10 de millors torrades que hem ideat durant aquests mesos i que estem segurs que us encantaran.

Esmorzar saludable

Esmorzar saludable
Esmorzar saludable
Esmorzar saludable
Esmorzar saludable
Esmorzar saludable
Esmorzar saludable receptes healthy Can Puxic
Torrada amb fruits del bosc
Torrada amb crema d'alvocat i poma
torrada de tonyina
Entrades Relacionades

Deixa el teu comentari