Daurada al forn amb tomàquet exprès
Quina és la vostra recepta amb peix preferida? La daurada és un peix molt utilitzat en la cuina mediterrània i que queda bé en moltíssimes receptes. Aquesta que us ensenyem és una dels que més ens agrada a casa 😋
Un plat gourmet, fàcil i saludable que es prepara per si sol en 20 min. 👌🏻
La daurada és un peix molt bo per ésser cuinat gairebé de qualsevol manera.
Es tracta d’un peix semigràs, pel que aporta pocs greixos i una gran quantitat de nutrients. Aquest peix, propi de la Mediterrània, destaca per la seva carn sucosa i saborosa. És idoni per cuinar-lo a forn, a la planxa o per acompanyar amb salses. A més, aquest aliment és poc energètic, pel que és molt recomanable en dietes destinades a combatre l’obesitat, sempre que es cuini sense greixos.
Com fer daurada al forn amb tomàquet?
Pimerament, talles un cap d’alls, una ceba a tiretes fines i obres 2 tomàquets rosa i un grapat de tomàquets cherrie per la meitat. Seguidament, ho poses tot en una font per cuinar al forn, prou gran perquè hi capiga el peix. A continuació, afegeixes els lloms de daurada, un bon raig d’oli d’oliva i salpebres al gust. Finalment, deixem que tot es cuini al forn durant aproximadament 20 min. a 180º.
I llestos 😋😋 a gaudir d’un plat d’escàndol! 🐟