daurada

Daurada al forn amb tomàquet

Daurada al forn amb tomàquet exprès

Quina és la vostra recepta amb peix preferida? La daurada és un peix molt utilitzat en la cuina mediterrània i que queda bé en moltíssimes receptes. Aquesta que us ensenyem és una dels que més ens agrada a casa 😋

Un plat gourmet, fàcil i saludable que es prepara per si sol en 20 min. 👌🏻

La daurada és un peix molt bo per ésser cuinat gairebé de qualsevol manera. 

Es tracta d’un peix semigràs, pel que aporta pocs greixos i una gran quantitat de nutrients. Aquest peix, propi de la Mediterrània, destaca per la seva carn sucosa i saborosa. És idoni per cuinar-lo a forn, a la planxa o per acompanyar amb salses. A més, aquest aliment és poc energètic, pel que és molt recomanable en dietes destinades a combatre l’obesitat, sempre que es cuini sense greixos.

Com fer daurada al forn amb tomàquet?


Pimerament, talles un cap d’alls, una ceba a tiretes fines i obres 2 tomàquets rosa i un grapat de tomàquets cherrie per la meitat. Seguidament, ho poses tot en una font per cuinar al forn, prou gran perquè hi capiga el peix. A continuació, afegeixes els lloms de daurada, un bon raig d’oli d’oliva i salpebres al gust. Finalment, deixem que tot es cuini al forn durant aproximadament 20 min. a 180º.
I llestos 😋😋 a gaudir d’un plat d’escàndol! 🐟

Deixa el teu comentari