enviament espanya

Can Puxic amplia la zona d’enviament a domicili a tota Espanya

Enviament a Espanya de Caixetes Gourmet Can Puxic

Enviament a Espanya

Creixement de la demanda de Caixetes Gourmet Online

Des de l’inici de la Boutique Online de Can Puxic, que vam empendre fa un any, ens hem esforçat dia rere dia per oferir-vos el millor producte: caixetes gourmet recent collides de Tomàquet Premium, cuidadosament seleccionades.

Així, rebeu una caixa plena d’aroma, gust i color a domicili, de forma fàcil i ràpida, del camp a casa. D’aquesta manera, cada vegada sou més els que, perquè ja sigui perquè heu tastat els nostres tomàqets o bé per recomanació, confieu en el nostre servei de Botiga Online. Per tant, el nombre de comandes rebudes va a l’alça i la majoria de clients repeteixen.

Les dades confirmen que els usuaris que ho proven queden molt satisfets i el 90% repeteix. Podeu veure algunes de les opinions a l’apartat de RESSENYES de la nostra boutique online. També en trobareu al nostre perfil de google.

Disponibilitat i logística

A més, una gran avantatge de la nostra Botiga Online és la disponibilitat de diferents varietats al llarg de l’any. Així, sigui quan sigui la teva ocasió especial, sempre pots gaudir-ne.

Estem molt contents de que cada vegada sigueu més els que us llenceu a fer les vostres comandes de Tomàquet Premium online.

Som conscients que segueix havent un cert escepticisme alhora de comprar fruites i verdures online. No obstant, amb la logística actual no hi ha motiu per dubtar dels seus beneficis. Un servei 24-48h amb el qual reps la teva Caixeta amb Tomàquet recent collit, que encara olora a tomaquera! Ple de gust i amb la màxima garantia de qualitat.

Hem de dir que estem sorpresos de l’empenta que ha agafat la Botiga Online els darrers mesos. A més, al rebre forces peticions d’ampliar la zona d’enviament, ara el Tomàquet de Can Puxic s’envia a tota Espanya. Així que ara molts més amants del tomàquet podreu gaudir-ne 🍅

L’enviament segueix sent 24-48h; gratuït a Catalunya, 2,95€ a la resta de la Península i 4,95€ a Illes, Ceuta i Melilla.

Com és habitual, les quantitats són molt limitades, segons disponibilitat al llarg de l’any.

Finalment, moltes gràcies a tots els nostres clients per confiar en Can Puxic i per compartir les vostres opinions amb nosaltres!

https://canpuxic.cat/boutique-tomaquet-premium/

https://www.google.com/search?q=can+puxic&oq=can+puxic&aqs=chrome..69i57j69i60l2j69i61j69i59j0.1426j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x12bb4a9fd189eecb:0x6aaf4eb64c6da96d,1,,,

Deixa el teu comentari