Pizza casolana gourmet
Us ensenyem a elaborar una deliciosa Pizza casolana de Tomàquets Cherrie 100% natural. Apta per a vegetarians!
Amb una delicada massa artesanal feta a mà, seguint la receta tradicional italiana. ELs ingredients principals són una base de saltejat de cherries amb ceba, mozzarella fresca i rodanxes de cherries a mode de pepperoni. Ah, i les cantonades són farcides de formatge!
Us podeu resistir a un plat com aquest?
Ingredients:
- 2 Branques de Tomàquet Cherrie Puxic
- 1/2 ceba
- Mozzarella ratllada
- 1/2 got aigua tèbia
- 2 tasses de farina (normal o integral)
- 1 cullerada de llevat
- 1 culleradeta de sucre
- Oli d’oliva verge extra
- Alfàbrega
- Sal
Elaboració:
En un bol, aboquem 1/2 got d’aigua tèbia i afegim el llevat i el sucre.
En un segon bol, disposem la farina. A continuació, fem un forat amb els dits i hi enterrem una culleradeta de sal. Afegim el contingut líquid del primer bol i un raig d’oli d’oliva. Anem remenant poc a poc fins que la mescla vagi agafant consistència. Quan veiem que està a punt, continuem amassant amb les mans. Hem de fer el moviment correctement. Estirant i recollint la massa amb el palmell de la mà durant uns 5 min. Quan acabem, deixem reposar la massa 45 min. a temperatura ambient amb un drap humit (preferiblement l’haurem humitejat amb aigua calenta).
Passats 45 min., estirem la massa al gust. A nosaltres, ens agrada una grossor mitja, sense ser ni gruixuda ni fina. Podem fer la forma que més ens agradi. És una de les avantatges de fer nosaltres la massa! Normalment, optem per fer-la rodona. A continuació, posem una franja d’1cm de mozzarella ratllada deixant una mica de marge de distància respecte les cantonades, el suficient per doblegar-les per sobre la mozzarella. Així, ens quedarà una pizza amb les cantonades farcides. Aleshores, posem la pizza 3 min al forn a 150º. Després, la treiem i afegim la base de saltejat de Tomàquet Cherrie amb ceba. Seguidament, cobrim la base amb mozzarella al gust i guarnim el conjunt amb rodanxes de cherries. Finalment, acabem el procès posant la pizza al forn a 180º durant 20 min. I llestos!