Festes Catalunya Guia Gastronòmica

Can Puxic a Festes Catalunya

Can Puxic apareix a la segona edició de la Guia Gastronòmica de Festes Catalunya com a producor destacat a la secció “Deliciós i Saludable”.

Sobre Festes Catalunya

Festes Catalunya és un portal web on es promouen diferents activitats arreu del territori català. Per tant, hi trobrem recomanacions d’activitats i oci molt variades, fires, festes, hotels, restaurants, productes de proximitat i molt més. Des de l’any passat, també confeccionen un Guia gastronòmica anual que recull propostes gastronòmiques catalanes molt interessants.

La Revista Gastronòmica

L’edició de la revista gastronòmica d’aquet any, titulada “Cuina de Mercat, Deliciòs i Saludable” compren diferents temàqtieus relacionades amb la gastronomia catalana. Així, trobem restaurants de cuina de mercat, els millors arrosos, els millors vins a “fem un glop”, productors de proximitat i qualitat a “deliciòs i saludable”, les millors carns, peixos i cerveses artesanes, entre d’altres productes del territori destacats.

Deliciòs i Saludable

Can Puxic apareix com a productor de Km0 destacat dins aquesta secció que promou la qualitat dels productes de proximitat.

Menja bé i sa és possible amb una dieta variada i equilibrada. La base d’una alimentació saludables és incorporar la fruita. Són els grans protanogistes de la nostra dieta. Tenim la sort de disposar de productes de proximitat, propers i de temporada procedents directament del terra, d’una explotació agrària. A continuació, et presentem diferents productors de verdures i fruites, un apicultor, dues agrobotigues i dos restaurants, un de pasta fresca i l’altre flexi vegetaria. Així, hi trobareu cuina elaborada amb productes frescos de mercat.

Us agraden els tomàquets? Can Puxic són tot un referent arreu de Catalunya en les varietats Xerri Puxic i Rosa Puxic. Tomàquets autèntics i gustosos, frescos, collits del dia, acreditats i etiquetats com a producte de venda de proximitat a Catalunya. Pots trobar-los a les millors agrobotigues i en el seu web.

Descarrega’t la Guia Gastronòmica!

file:///C:/Users/TESTER/Downloads/alpha-disseny-guia-gastron-mica-2019.pdf

Deixa el teu comentari