My Cart
0,00 
kebbab casolà

Kebab Casolà

Durum Kebab saludable i amb ingredients mediterranis

Avui us portem la nostra versió casolana per fer un wrap molt healthy semblant al famòs durum kebab que molts haureu tastat!
Si us agraden, heu de provar la recepta perquè us encantarà com n’ès de fàcil i deliciosa 😋

Kebab tradicional

Kebab (A persa: Kabab) és una àmplia varietat de menjars en pinxos originaris de l’Orient Mitjà i que posteriorment van ser adoptats en els Balcans, el Caucas i altres parts d’Europa, així com en zones de sud i centre d’Àsia. En general, el terme kebab sense cap altre qualificatiu és utilitzat per referir-se a l’shish kebab (en turc, “Sis kebap”), que es cuina en un pintxo. No obstant això, a l’Orient Mitjà el nom fa referència a carn que és rostida o cuita en rotllos de carn premsada en un fogó vertical i pot ser servit sobre plats, en Dürüm o lahmacun.

Nosaltre us ensenyem el durum a los nostra manera. L’hem fet amb pollastre, enciam, tomàquet, mozzarella i salsa iogurt casolana. Podeu treure o afegir altres ingredients al gust (carn de vedella, ceba, col, olives…) L’únic indispensable són les espècies que donen el gust característic🧂👌🏻
Pot ser una bona opció quan us junteu uns quants per sopar no?!😜

Ingredients:

Tortetes de farina tipus fajitas
1 pit de pollastre
2 cullerades de paprika dolça
1 cullerade d’all en polsa
1 cullerada d’herbes provençals
5 fulles enciam
1 Tomàquet Rosa
Mozarella fresca
Oli d’oliva verge extra

Per fer la salsa iogurt:

1 iogurt natural
1 culleradeta de mostassa
Suc de 1/2 llimona

Elaboració:

Primer, tallem el pollastre a filets prims i el marinem amb la paprika, l’all, les herbes provençals i l’oli. Ho deixem reposar un mínim de 30 min. Mentrestant, preparem la salsa iogurt barrejant el iogurt, la mostassa i el suc de llimona. La deixem reposar a la nevera. A continuació, cuinem els filets a la planxa. Aleshores, tallem els ingredients que contindrà el kebab. Tallem el tomàquet i la mozzarella a rodanxes i l’enciam i el pollastre a tires. Finalment, emplatem posant els ingredients al gust sobre les tortetes de farina i afegint salsa iogurt al gust.

Entrades relacionades:

Deixa el teu comentari