Hostal de la Plaça a Cabrils

Sobre l’Hostal de la Plaça

El restaurant Hostal de la Plaça, a Cabrils, està ubicat en una antiga masia catalana del segle XVII que va ser remodelada durant els anys 50 per l’arquitecte Duran i Reynals. Encant rústic, essència mediterrània, tradició i modernitat, la cuina d’abans amb un toc innovador.

A l’Hostal de Cabrils, el passat i el present es combinen amb elegància i distinció donant identitat al luxe senzill. Així, gaudeix del tracte agradable d’una família que, després de quatre generacions , viu i transmet als seus nombrosos i fidels clients, l’esperit i vocació de servei d’una cuina i un ambient com el de casa.

Plats amb Tomàquet de Can Puxic

Destacant per l’excel·lent producte potenciat amb el saber fer de la seva cuina, l’Hostal de la Plaça és un dels millors restaurants del Maresme on podeu degustar els nostres tomàquets. Així, els trobareu presents en molts dels seus plats de temporada, que van variant segons l’època de l’any.

A continuació, us deixem alguns exemples de plats gourmets de la carta de l’Hostal, protagonitzats pel tomàquet.

Hostal de la Plaça de Cabrils
Amanida de tomàquet rosa de Can Puxic amb ventresca de tonyina i olives de kalamata 
Hostal de la Plaça de Cabrils
Tomàquet cherry de Can Puxic amb boquerons marinats i oli d’oliva
Hostal de la Plaça de Cabrils
Amanida de Burrata de Puglia trufada amb tomàquet de Can Puxic i rúca

Més informació a la seva pàgina web:

http://hostaldecabrils.com/restaurante/

Deixa el teu comentari