Oferta Sant Valentí Can Puxic

Promoció Sant Valentí Can Puxic

Ja s’acosta el dia dels enamorats 💘…i qui diu que no pots enamorar-te del millor tomàquet del Maresme 😍?¿ I més si fem una Promoció Sant Valentí!

Aprofita la Promoció Sant Valentí  en les nostres Caixetes Gourmet de Cherrie Puxic

Utilitza el codi cherrielove i rebràs la teva Caixeta Gourmet amb un 15% de Descompte! Tomàquet Cherrie Premium de proximitat recent collit.

Edició limitada fins el 13/02/2019

El Dia de Sant Valentí és una celebració tradicional originària d’alguns països anglosaxons. Actualment, ha estat exportada a altres cultures arreu del món, inclosa la nostra. Celebrada el dia 14 de febrer, és un dia en la que els nuvis, enamorats o esposos s’expressen el seu amor o afecte mútuament. Així, és habitual que s’intercanviin algun obsequi. En molts països és considerat el Dia dels Enamorats, celebrat en aquesta data perquè es creia que era el dia en què les aus triaven parella.

Nosaltres, tot i que el nostre dia dels enamorats per excel·lència és el dia de Sant Jordi, aprofitem qualsevol ocasió que convidi a fer un detall Gourmet. Així t’ho posem més fàcil si vols sorprendre a la teva parella amb un regal naturalment deliciòs!

Tens temps de fer la comanda amb el codi de descompte fins el 13/02/2019.

Oferta Sant Valentí Can Puxic


Celebra el Sant Valentí amb el Cherrie que més enamora 🍅😋


* Promoció Sant Valentí Vàlida fins el 13/02/2019
* Enviament a Catalunya en 24-48h 📦
* Promoció no acumulable amb altres codis ni descomptes

Deixa el teu comentari