Sou fans del quètxup?
La salsa de tomàquet més coneguda arreu del món, present al 99.9% de les neveres 😂
Avui us ensenyem a fer quètxup cassolà SENSE SUCRE. Una manera natural de menjar-ne, sense aditius ni conservants 💚
També és una manera divertida de que els més petits de la casa vegin l’origen del quètxup. I com que és una recepta molt fàcil poden col·laborar en la seva preparació 😍
Aquest quètxup és més aromàtic i gustós que l’envasat. Els notareu similars però fet d’aquesta manera es nota que ès natural perquè sap a tomàquet 😉🍅
Ingredients
– 3 Tomàquets plens escaldats i pelats (uns 400gr).
– 1 ceba petita o 1/2 si és gran
– 3 o 4 cullerades de mel
– 2 cullerades de vinagre (de vi o de poma)
– 1 cullerada d’oove
– 2 cullaradetes de sal
– 1 culleradeta de pebre vermell
– 1 culleradeta de canyella
Ho cuinem a foc lent, ho triturem i llestos!