5 Receptes Exprés amb Tomàquet fàcils, saludables i delicioses
Us explqiuem com preparar el top 5 de les receptes exprés amb tomàquet més gourmet, que sorprendran a tots els comensals!
Carpaccio de Tomàquet Rosa amb Pernil Ibèric i Mozzarella di Buffala
Tallem 2 tomàquets rosa a rodanxes molt fines. Aleshores, col·loquem en un plat dibuixant un cercle i al centre col·loquem la mozzarella di buffala i els encenalls de pernil ibèric. Amanim amb un bon raig d’oli d’oliva verge expra i salpebrem al gust. També, podem afegir una mica d’alfàbrega fresca picada per afegir frescor al plat.
Delicies de Tomàquet Cherrie i alberginia confitada amb menta
Escalivem l’alberginia. Nosaltres, la obrim en tires perquè es faci més rapid. Mentre es cou al forn, buidem els tomàquet cherrie i un gra d’all i 4 fulles de menta. Quan les alberginies siguin llestes, treiem la pell i les tallem en dauets petits. En un bol, barregem els daus d’alberginia amb l’all i la menta picades. A continuació, piquem la barreja amb un morter per obtenir una textura pastosa. Finalment, farcim els tomàquets cherrie amb la pasta d’alberginia. Per acabar, servim tot decorant els cherries amb una fulleta de menta per sobre del farcit.
Xupa-Xups de Tomàquet amb xocolata negra
Netejem un grapat de tomàquets cherrie i en disposem un a cada bastonet de brotxetes. A continuació, escalfem 4 peces d’una tauleta de xocolata negra amb intensitat del 70% de cacao o més amb una mica de llet. Suquem les brotxetes amb la xocolata, de manera que aquesta cobreixi la meitat del cherrie. Finalment, espolvoregem un pessic de sal gruixuda per sobre i ho deixem reposar un mínim d’1h a la nevera abans de servir.
Cub de Tomàquet Rosa amb gelat de CheeseCake i fruits vermells
Tallem un tomàquet rosa en forma de cub, treient la pell i les bases superior i intefior. Servim el tomàquet afegint una bola de gelat de cheesecake amb fruits vermells, unes rodanxes de cherrie, unes fulles d’alfàbrega fresca i un pessic de sal gruixida.
Mos de Tomàquet Cherrie amb olivada i menta
Tallem per la meita un grapat de tomàquets. Seguidament, els cobrim amb olivada. Disposem una fulleta d’alfàbrega fresca a sobre de cada peça i amanim amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Finalment, a l’hora de servir, esvolvoregem un pessic de sal gruixida.