Camarasa Fruits

Camarasa Fruits Take Away & Delivery

Tomàquet Can Puxic amb Ventresca i Piparra

A Camarasa Fruits el trobes: l’equilibri Healthy-Gourmet per emportar!

Camarasa Fruits presenta la seva nova carta Take Away amb servei d’entrega a domicili.

L’empresa familiar Barcelonina és pura qualitat. Al seu restaurant, a l’Illa Diagonal, el client pot degustar el producte que tenen a la botiga en la seva màxima expressió. Així, ofereixen una carta basada en les verdures de temporada amb la tradició característica que aporta el seu forn de brasa, sense oblidar les combinacions més contemporànies per arrodonir una oferta saludable i molt variada.

Entre les noves propostes de Camarasa Fruits d’aquesta primavera, trobem aquesta refrescant amanida elaborada amb productes frescos, de productors locals y de màxima qualitat.

El tomàquet de Can Puxic recent collit, en el seu punt òptim de maduració, és l’element central. Aromàtic, ple de polpa, carnòs, hidratant i amb gust a tomàquet de debò!

Camarasa Fruits el rep directament del nostre hort, sense intermediaris, i en el seu obrador el transforma en una deliciosa amanida. Acompanyat de la millor ventresca de tonyina i una piparra, que aporta el toc de contrast, i finalment amanit amb oli d’oliva verge extra, sal gruixuda i pebre negre.

Aquest tomàquet passarà a formar part de la teva llista de capricis gourmet! Sobretot ara que comencen els dies de solet i que venen de gust plats lleugers i gustosos!

Gaudeix cuidant-te en cada mossegada! I des de casa!

Entrades relacionades:

Deixa el teu comentari