Aquesta amanida Capresse us encantarà 🙌🏻😍
Com a variant de la capresse original, aquest plat està co-protagonitzat pel préssec de vinya.
Combinem tomàquet Rosa Puxic, préssec, mozzarella i alfàbrega. Desprès, ho amanim amb oli d’oliva verge extra i festucs 👌🏻
Així, gaudim d’una recepta super ràpida, de temporada, nutritiva i plena de color!
Ingredients:
- 2 tomàquets Rosa Puxic
- 1 Mozzarella fresca
- 1 préssec de vinya
- 1 grapat de festucs
- 1 raig d’oli d’oliva verge extra
- Sal gruixuda
Elaboració:
Preparar-la és molt senzill. En primer lloc, tallem el tomàquet, el préssec i la mozzarella a rodanxes. Seguidament, els col·loquem alternativament en una font per servir. Alternem tomàquet, mozzarella, alfàbrega i prèssec. Aleshores, amb una mà de morter, trossegem un grapat de festucs amb un raig d’oli d’oliva verge extra i amanim la capresse. Finalment, acabem el plat amb un pessic de sal gruixuda.
A nosaltres cada vegada ens agrada més la combinació dolç-salat i aquesta és brutal!
A més, aprofitem els préssecs de temporada que ara són boníssims 😋