capresse de tomàquet i préssec

Capresse de Tomàquet Rosa i Préssec

Aquesta amanida Capresse us encantarà 🙌🏻😍


Com a variant de la capresse original, aquest plat està co-protagonitzat pel préssec de vinya.

Combinem tomàquet Rosa Puxic, préssec, mozzarella i alfàbrega. Desprès, ho amanim amb oli d’oliva verge extra  i festucs 👌🏻
Així, gaudim d’una recepta super ràpida, de temporada, nutritiva i plena de color!

Ingredients:
  • 2 tomàquets Rosa Puxic
  • 1 Mozzarella fresca
  • 1 préssec de vinya
  • 1 grapat de festucs
  • 1 raig d’oli d’oliva verge extra
  • Sal gruixuda
Elaboració:

Preparar-la és molt senzill. En primer lloc, tallem el tomàquet, el préssec i la mozzarella a rodanxes. Seguidament, els col·loquem alternativament en una font per servir. Alternem tomàquet, mozzarella, alfàbrega i prèssec. Aleshores, amb una mà de morter, trossegem un grapat de festucs amb un raig d’oli d’oliva verge extra i amanim la capresse. Finalment, acabem el plat amb un pessic de sal gruixuda.

A nosaltres cada vegada ens agrada més la combinació dolç-salat i aquesta és brutal!
A més, aprofitem els préssecs de temporada que ara són boníssims 😋

Enllaços relacionats:

Deixa el teu comentari