Carpaccio de vedella amb poma i tomàquet cherrie

Carpaccio de vedella amb poma i tomàquets cherrie

El carpaccio de vedella és un plat molt gourmet a base de carn de vedella laminada. Avui en dia, és fàcil trobar la carn ja preparada a moltes botigues i de moltes qualitats. Està clar, que si volem triar una bona carn de confiança, millor encarregar-lo a la xarcuteria on comprem i triar la carn o fins i tot fe-lo a casa. En aquest cas, és important saber que la base d’un bon carpaccio de vedella és tallar la carn el més fina possible. Es recomana després de tallar donar-li uns cops a la carn per fer-la encara més fina.

La nostra versió de Carpaccio

Quan preparem carpaccio de vedella a l’estil Can Puxic, ens agrada afegir color i per suposat el toc diferencial dels nostres Cherries. Aquesta és una de les nostres combinacions preferides. Una base de carpaccio, unes làmines de poma golden, un grapat de tomàquets cherrie tallats, escames de parmesà i picada d’avellanes. Així, obtenim un plat deliciòs i refrescant, ideal coma amanida d’estiu!

Carpaccio de vedella amb poma i tomàquet cherrie
Carpaccio de vedella amb poma i tomàquet cherrie
Ingredients:
  • 100 gr de Carpaccio de vedella
  • 1 poma golden
  • 6 Tomàquets Cherrie Puxic
  • 30 gr de formatge parmesà en escames
  • 30 gr d’avellanes
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • 1 pessic de sal gruixuda
Elaboració:

En primer lloc, col·loquem la vedella en una font per servir. Podem fer servir qualsevol plat o idealment una pedra que és totalment plana i dona un toc molt glamurós al resultat final. A continuació, tallem la poma a rodanxes fines i els tomàquets cherrie per la meitat. Aleshores, els col·loquem al centre del plat, per sobre del carpaccio. Piquem les avellanes amb una mà de morter afegint una mica d’oli d’oliva. Ho col·loquem per sobre del carpaccio, juntament amb les escames de parmesà. Finalment, afegim un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal gruixuda.

Enllaços relacionats:

Pa de tomàquet, parmesà i romaní

Deixa el teu comentari